Administratiekantoor voor betaalbaar maatwerk

Wanneer u op zoek bent naar een full-service administratiekantoor dat uw administratie op maat voor uw organisatie kan uitvoeren, dan bent u bij Actium Administratie & Belastingen in Alphen aan den Rijn aan het goede adres. Op www.actium.nl wordt helder en uitgebreid informatie gegeven over de dienstverlening die Actium u als organisatie biedt. Het werk is altijd maatwerk. U geeft aan waaraan u behoefte heeft en dit administratiekantoor biedt u hiervoor een pakket aan dat is opgemaakt aan de hand van uw wensen en eisen. Hierin kunt u diensten terugvinden als:

 • Financiële administratie
 • Salaris administratie
 • Jaarrekeningen
 • Belastingaangiften
 • Advies voor starters
 • Pre-audits
 • Consult

Actium heeft voor al deze zaken de juiste expertise en kennis in huis. Het administratiekantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, de NOAB. U kunt hier eerlijke tarieven verwachten voor service en diensten die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. U werkt met korte lijnen samen en Actium is als administratiekantoor uw partner in al uw administratieve zaken.

Administratiekantoor voor personeelsadministratie en meer

We lichten een aantal diensten van dit administratiekantoor uit en beginnen daarbij met de uitbesteding van de personeelsadministratie aan Actium. U kunt hierbij altijd uitgaan van nauwkeurige en vlotte afhandeling van alles wat hierbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de uitbetaling van salarissen, de jaaropgaven, betaalstaten, historische overzichten, journaalposten en cumulatieve gegevens. Dit neemt u niet alleen werk uit handen, maar u hoeft er hierdoor ook niet voor te zorgen dat deze kennis bij u in de organisatie aanwezig moet zijn. Hierdoor bespaart u personeelskosten en bent u er toch van verzekerd dat uw personeel professioneel en tijdig krijgt uitbetaald. Daarnaast is Actium als administratiekantoor dat zich inzet voor salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom salarisadministratie. Dit is voor u een hele zorg minder.

Full-service administratieve dienstverlening door Actium

De personeels- en salarisadministratie is voor dit administratiekantoor geen enkel probleem en slechts één dienst waarmee zij u kunnen ondersteunen. Echter biedt dit administratiekantoor in Alphen aan den Rijn u meer. Veel meer. Actium treed op in de rol van adviseur. Uiteraard kan dit administratiekantoor uw volledige en een deel van uw financiële administratie op zich nemen. Doormiddel van geautomatiseerd boekhouden kan snel en efficiënt worden gewerkt en dit bespaart u kosten. Daarnaast denkt Actium met u mee. Daar waar het mogelijk is om te besparen, wordt kundig advies gegeven aan u als ondernemer. Zo heeft u een partner in ondernemen die ervoor kan zorgen dat uw jaarcijfers er nog gunstiger uit kunnen komen te zien en altijd binnen de regel- en wetgeving die actueel is. Actium is professioneel en denkt daarbij met u mee. Vele organisaties hebben Actium al in de arm genomen voor het maken van de jaarrekening, het uitvoeren van een pre-audit om te besparen in de kosten van een accountant en de accountant enkel de jaarrekening nog maar hoeft te beoordelen. Daarnaast is Actium ook uw belastingkantoor, waarbij alle kennis en expertise aanwezig is voor het uitvoeren van de meest voorkomende belastingaangiften, zoals:

 • Omzetbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Loonbelasting
 • Dividendbelasting

En dit belastingkantoor kan ook de inkomstenbelasting voor u verzorgen. Ook hierbij wordt u werk uit handen genomen door experts die ervoor zorgen dat zij altijd op de hoogte zijn van de meest actuele wetgeving en regelgeving. U bent er dus van verzekerd dat u vakkundig en professioneel uw belastingen tijdig kunt laten uitvoeren. Het resultaat van dit alles is dat u zich bezig kunt houden met ondernemen. Datgene waar u goed in bent en waar u de kennis en expertise voor bezig. Daarom is Actium uw partner in al uw administratieve zaken.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk