Advertenties op Google plaatsen is een slimme strategie

U kunt uw bedrijf op allerlei manieren onder de aandacht van de burger brengen. Het internet kan u daar flink bij helpen. Hebt u bijvoorbeeld een eigen website en is het de bedoeling dat men producten en diensten kan kopen of huren via deze site? Ga dan advertenties op Google plaatsen. Advertenties op Google plaatsen kan met behulp van Adwords. Dit is een geavanceerd programma ontwikkeld door deze zoekmachine waarmee ieder bedrijf zichzelf in de schijnwerpers kan zetten. Maar u hebt hier wel heel wat kennis voor nodig. Want als u bijvoorbeeld wordt weergegeven bij de verkeerde zoekresultaten, dan werkt het enkel averechts. Stelt u zich eens voor dat uw autobedrijf als gesponsorde advertentie bovenaan de zoekresultaten verschijnt bij mensen die op zoek zijn naar een goede tandarts. U begrijpt dus wel dat u zich goed moet inlezen en wellicht het advertenties op Google plaatsen beter kunt uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf. En dat is waar wij om de hoek kijken. Want u kunt er wel vanuit gaan dat teamnijhuis.com u verder kan helpen. Laat het advertenties op Google plaatsen maar aan ons over. Voordat het zover is gaan we eerst onderzoeken hoe u het er zonder onze hulp vanaf hebt gebracht. Maakt u gebruik van de juiste keywords? Schrijft u goede seo teksten of wilt u dat ook van ons leren? En zijn er andere internetmarketingstrategieën die voor uw bedrijf wellicht een beter resultaat genereren?

Een hoger bezoekersaantal? Ga dan advertenties op Google plaatsen

We onderzoeken aldus allereerst wat we voor u kunnen betekenen. Want enkel advertenties op Google plaatsen is niet afdoende, zoals u wellicht zelf al hebt ondervonden. Er komt meer bij kijken en daarom maken we daar een inventarisatie van. Wat is bijvoorbeeld het doel van uw website? Wilt u dat men er enkel informatie over uw bedrijf kan vinden zoals uw doel, openingstijden en een weergave van uw huidige producten? Of wilt u daadwerkelijk dat bezoekers tot actie overgaan en een bestelling maken? U hebt dus een specialist van Team Nijhuis nodig om daar een analyse van te maken. We kunnen snel achterhalen welke sleutelwoorden een belangrijke rol spelen en schrijven daar seo testen van. We kunnen ook u leren om goede en scherpe seo teksten te schrijven met een woorddichtheid dat woord opgepakt door de algoritmes van Google. Uiteindelijk is speelt seo een grote rol in het bepalen van de eindpositie. Het advertenties op Google plaatsen is een meer eenvoudigere manier omdat uw site als gesponsorde reclame per definitie bovenaan de website terecht komt. Maar het is dan wederom belangrijk om te weten op welke zoektermen klanten en potentiële bezoekers zoeken. U kunt tevens via Adwords diverse extensies gebruiken om het advertenties op Google plaatsen gemakkelijker te maken:

  • Bijvoorbeeld highlight extensies,
  • En sitelink extensies,
  • Of kies voor de oproepextensie.

Dankzij deze extensies die binnen de advertenties verschijnen, kunnen consumenten direct met u in contact komen door bijvoorbeeld uw site te bezoeken, te bellen of door de locatie te zoeken via Google Maps.

Natuurlijk maken we gebruik van Google Adwords

Het advertenties op Google plaatsen is dus geen slecht idee als u een grotere naamsbekendheid wilt hebben. Het internet heeft de toekomst, dat mag wel duidelijk zijn. Zorg er daarom ook voor dat uw site via kleinere schermpjes zoals smartphones en tablets eenvoudig te bereiken is. Kies ervoor om nieuwsbrieven te versturen en zorg er voor dat de informatiedichtheid hoog is. Meer weten over deze mogelijkheden waaronder het advertenties op Google plaatsen? Neem dan even contact met ons op door te mailen, te bellen of te chatten.

Reageren is niet mogelijk