Aluminium volière

Voor een prachtige aluminium volière kunt u bij Eurokooi terecht. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van volières op een vakkundige wijze. Al onze volières zijn aangepast voor uw specifieke situatie, zodat u altijd een aluminium volière heeft die speciaal voor u gemaakt is en precies bij u past. Of u nu kiest voor een grote volière met meerdere onderkomens, of gewoon voor een simpele aluminium volière, bij Eurokooi is van alles mogelijk. In overleg met u maken we een ontwerp, dat helemaal is aangepast naar uw wensen en waarmee wij dan aan de slag kunnen. Al onze volières worden gemaakt van hoogwaardige aluminium materialen, zodat de volière compleet onderhoudsvrij is en nog lang meegaat. Wat uw wensen dus ook zijn en waar u ook naar op zoek bent, bij Eurokooi is alles mogelijk. Informeer eens naar de mogelijkheden en neem contact met ons op om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

De juiste aluminium volière voor u

Een aluminium volière is een typisch maatproduct, dat altijd moet worden aangepast aan uw wensen en uw eisen. Wat voor de één een ideale volière is, is voor de ander totaal niet geschikt. Daarom werken wij altijd samen met u om een persoonlijk ontwerp te maken, waarbij u onze grote showroom kunt gebruiken als inspiratie. In onze grote showroom van ruim 300 vierkante meter vindt u diverse ontwerpen, die laten zien wat mogelijk is. En niet alleen het exterieur en het ontwerp van de volière mag u zelf uitkiezen, ook het interieur kunt helemaal naar uw smaak aanpassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van voerluik of een draaiplateau, om het voeren gemakkelijker te maken? Er is van alles mogelijk bij Eurokooi, dus informeert u zeker eens naar de mogelijkheden. Bij het ontwerp van uw aluminium volière zult u rekening moeten houden met de eisen van uw vogels en de omgeving waar u de volière in plaatst. Aan de hand hiervan maken wij een ontwerp, waarbij we verschillende elementen kunnen combineren. Een veel gekozen combinatie is een ontwerp dat zowel voor vogels die op primair op de grond leven, zoals kwartels, als voor vogels die primair in de lucht leven, zoals parkieten, geschikt is. Dit uit zich vooral in het ontwerp van het nachtverblijf, dat dan geschikt moet zijn voor allebei de vogels. Ook kunt u zelf kiezen hoeveel nestruimte u in uw aluminium volière wilt en hoeveel ruimte de vogels moeten hebben om te kunnen vliegen. Andere opties waar u uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld voorzetramen, waarmee u uw vogels uit de toch kunt houden. Dit is vooral belangrijk als uw volière niet op een beschutte plek komt te staan. Door middel van voorzetramen kunt u dan uw vogels warm houden. Ook diverse zitstoksystemen behoren tot de mogelijkheden, waarmee uw vogels bij elkaar kunnen zitten. Denk bijvoorbeeld aan drie zitstokken die als een ladder aan elkaar vast gemaakt zijn, zodat uw vogels bij elkaar kunnen zitten. Of kies juist voor diverse zitstoksystemen door de hele volière heen, zodat uw vogels overal kunnen zitten waar ze willen.

Een betere volière

Een ander belangrijk aspect waar wij rekening mee houden bij het ontwerpen van een aluminium volière zijn de voedermogelijkheden. Wilt u een voederluik, zodat u niet meer de volière in hoeft om uw vogels te voeren? En wilt u een voederluik met of zonder mors lade? Of gebruik een draaiplateau, waarmee u het voer zo in de volière plaatst. Het zijn allemaal handige extra’s, waarmee uw leven en dat van uw vogels nog gemakkelijker wordt. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom om een ontwerp te laten maken. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk