Bedrijfscoach

Bedrijfscoaching | DifferentCoaching.nl

Wat kan een bedrijfscoach betekenen voor een organisatie? Wanneer uw organisatie toe is aan verandering en verbetering, kan een bedrijfscoach van Different Coaching hier op resultaatgerichte wijze aan bijdragen. Wanneer er wijzigingen in uw organisatie moeten plaatsvinden, dan is het een goede stap om daar een onafhankelijke professional bij te betrekken. Bedrijfscoaches kunnen hierin goed adviseren. Dankzij de ervaring en kennis van een bedrijfscoach van Different Coaching kunnen meerdere divisies van een organisatie begeleid worden naar een resultaatgerichte verandering. Op de website differentcoaching.nl is meer te lezen over de ervaringen van de coaches. U zult zien dat zij alle afdelingen de sturing geven die zij nodig hebben. Veranderingen kunnen ingrijpend zijn voor een bedrijf en de medewerkers. Als directeur of manager is het onmogelijk het totaalbeeld in het vizier te houden. Door een ervaren bedrijf als Different Coaching in te schakelen, zorgt u ervoor dat iedere afdeling de juiste aandacht krijgt en op de juiste wijze kan meegroeien in de veranderingen van het bedrijf.

Bedrijfscoach, voor totale groei

Een bedrijf kan niet zonder groei en ontwikkeling. Hier gaan altijd veranderingen mee gepaard en dat betekent dat alle medewerkers gedwongen zijn mee te gaan met deze wijzigingen. Dat is niet voor iedereen even eenvoudig en daarom is een bedrijfscoach een uitkomst. De coaches van Different Coaching zijn ervaren in de volgende gebieden op zowel nationaal als internationaal niveau:

 • General Management – Directie en Bestuur
 • HR Management
 • Sales & Marketing
 • Operations Management

De volgende omstandigheden kunnen voor bedrijven een reden zijn om een bedrijfscoach in te schakelen:

 • Het opzetten van een bedrijf;
 • Begeleiden van reorganisaties;
 • Ondersteuning HRM;
 • Verbetering lijnmanagement en team performance;
 • Implementeren van kostenreducering;
 • Verbeteringen Sales en Manufacturing;
 • Verbetering van Sales & Operations Excellence.

Veel punten zullen nauw verbonden zijn met elkaar. Zo kan een reorganisatie tevens leiden tot de vraag naar verbetering van lijnmanagement en performance. Een bedrijfscoach weet in kaart te brengen op welke vlakken het management bijgestuurd en begeleid kan worden. Hierbij zal coaching altijd plaatsvinden in overleg met de directie, het managementteam en het management. Het gehele bedrijf zal op deze manier betrokken worden bij de coaching op weg naar een nieuwe bedrijfsvorm. Veranderingen zijn soms onoverkomelijk en vaak niet eens nadelig voor een organisatie. Het is voor te stellen dat niet iedereen hierin kan meekomen en dat het voor afdelingen niet altijd overzichtelijk is hoe ze de wijzigingen in hun processen moeten implementeren. Door de onafhankelijke ervaren visie van een bedrijfscoach kunnen deze processen toch weer inzichtelijk worden gemaakt voor de werkgever, de manager en de directie.

Nieuwe inzichten

Er is niet altijd een grote reorganisatie nodig om een bedrijfscoach te betrekken bij het bedrijf. Het is altijd goed om de medewerkers op te frissen en een training te geven. Daarom is Different Coaching ook in te schakelen voor korte sessies, workshops en groepsdagen. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Strategie en Marketing sessies
 • Sales Training
 • Team Performance Workshop

Reden om dergelijke sessies in te plannen, kan zijn om te evalueren of de processen nog wel werkbaar zijn voor een team. Hierbij komen meerdere facetten aan bod. Zowel het team als de manager worden onder de loep genomen en bekeken hoe zij werken onder druk. Met name de samenwerking wordt onder handen genomen door middel van beoordeling en evaluatie. Door te kijken naar alle facetten van de organisatie, zoals de processen, management en samenwerking, gaat de bedrijfscoach aan de slag om uw organisatie te verbeteren. Of het nou gaat om kleine of grote opdrachten, Different Coaching zet zich op gedreven en doelgerichte wijze in om uw bedrijf te optimaliseren. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk