Bent u op zoek naar een mooie wandbekleding met print?

Beste lezer, bent u op zoek naar een mooie, bijzondere wandbekleding print? Stop dan niet direct met het lezen van dit stuk! metroxl heeft namelijk een erg groot assortiment ‘wandbekleding met een print’. Deze wandbekleding print is namelijk van zeer goede kwaliteit en dus ontzettend gaaf voor bijvoorbeeld uw kantoor,  een wachtruimte en de baby- of woonkamer! Hoe leuk is het om uw bedrijf zo vorm te geven, dat de klant zich daadwerkelijk in een andere wereld bevindt? 

metroxl is een bedrijf dat beleving in beeld brengt. Ze leveren verschillende materialen, zoals onder andere wandbekleding. Daarnaast levert metroxl ook interieur graphics en signing voor de professionele markt. Tenslotte zijn ze ook gespecialiseerd in reclame belettering en XL prints. Kortom: metroxl is al jaren een groot begrip in Waalwijk.

Nu denkt u uiteraard: Wat is een wandbekleding? Nou, een wandbekleding print kunt u zien als een grote ‘muursticker’ met een print of foto naar keuze. Met de wandbekleding creëert u op een eenvoudige manier direct een ontzettend aangename sfeer. Wandbekleding kan in alle formaten geleverd worden, dus uw idee kan altijd gerealiseerd worden! Het is onvermijdelijk om in uw huis, kantoor of in de fitness een lege muur te hebben. U heeft zich vast al erg vaak afgevraagd hoe u deze grote witte vlakte op kan fleuren. Bij metroxl wandbekleding is er altijd wel iets wat u aanspreekt! Zo heeft u bij metroxl wandbekleding de keuze uit geprinte wandbekleding in de vorm van een lichtwand, waarbij er dus verlichting in de wand zit, wand bestickering, naadloos behang met een creatief, eigen ontwerp of een groot fotodoek waarbij de zelf gekozen foto dient als wandbekleding. Neem eens een kijkje op metroxl.nl! 

Metro XL staat altijd voor u klaar als u zoekt naar een mooie wandbekleding print

Wanneer u geïnteresseerd bent naar de wandbekleding, kan ik u verzekeren dat metroxl voor u klaarstaat vanaf het moment dat u contact met hen opneemt totdat de wandbekleding geplaatst is. Ze leveren een zeer goede service en zijn volledig gericht op klanttevredenheid. 

Zelf kocht ik namelijk ook wandbekleding met een print voor op mijn slaapkamer. Ik deel mijn positieve ervaringen graag met u, daarom heb ik deze op een rijtje gezet:

  • Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk.
  • Er was veel interesse in mijn wens en metroxl dacht ook creatief mee.
  • De levering was volgens de afgesproken wachttijd
  • De prijs-kwaliteit verhouding van de wandbekleding print is erg netjes
  • De website van metroxl is erg duidelijk.
  • Ze leveren in heel Nederland.

Wat mijn ervaringen met wandbekleding prints zijn?

Zoals ik hierboven al schreef: ik heb een hele goede ervaring met metroxl wandbekleding prints. Je creëert een volledig andere sfeer, het geeft een warmer gevoel in de ruimte en de resolutie is ook heel scherp. Kortom: metroxl wandbekleding levert topproducten! Als uw interesse in wandbekleding prints is toegenomen nadat u dit stuk gelezen heeft, neem dan vooral contact op met metroxl, gevestigd in Waalwijk. Zij kunnen al uw verdere vragen omtrent de wandbekleding prints snel en zorgvuldig beantwoorden. Ook heeft u dan binnen enkele dagen een offerte op maat met een voorbeeld op uw mail staan! De eindeloze, witte muren zijn verleden tijd met de wandbekleding van metroxl!

Reageren is niet mogelijk