Bent u opzoek naar een goede watchwinder? Bekijk dan nu het exclusieve assortiment van BensonTrade!

Heeft u een automatisch horloge al een tijdje niet meer gedragen? Dan is de kans groot dat deze niet meer naar behoren functioneert. Om uw horloge weer op de winden, kunt u gebruik maken van een watchwinder. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar. Wij van bensontrade helpen u graag verder om een geschikte watchwinder voor u of uw bedrijf te vinden. Bekijk nu ons exclusieve assortiment via onze website: bensontrade of neem vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde adviseurs. 

Automatische horloge weer opwinden?

Een watchwinder is een speciaal apparaat dat wordt gebruikt om automatische horloges op te winden, wanneer deze een tijdje niet zijn gedragen. Automatische horloges winden zichzelf namelijk op door bewegingen van de pols. Een gewichtje in het horloge zorgt ervoor dat deze draait, waardoor een horloge goed blijft functioneren. Dit heet daarom ook wel een automatisch horloge, omdat deze zichzelf opwind tijdens het dragen. Wanneer mensen hun horloge niet dragen, kan deze stil komen te staan. Dat is het laatste wat u wilt als uw dure horloges heeft. Hiervoor is speciaal de watchwinder ontwikkeld. Hiermee kunnen vrijwel alle automatische horloges weer worden opgewonden, zodat u weer een werkend horloge heeft. Daarbij kan uw horloge nooit teveel worden opgewonden. Ze werken als een ware pols simulator met timer. Gedurende een aantal minuten draait de watchwinder en daarna staat deze weer even stil, om de natuurlijke polsbewegingen na te bootsen. Ideaal en speciaal voor automatische horloges ontwikkeld! 

Een watchwinder kopen bij bensontrade

Wij hebben een exclusief aanbod aan diverse soorten watchwinders. Of u er nu een voor u in huis zoekt of voor uw bedrijf. Wij hebben diverse kleine en grote modellen beschikbaar. Voor bijvoorbeeld 1 horloge of liever voor 3 tegelijkertijd? Geen enkel probleem. Daarbij is er in elke prijs-kwaliteit categorie wel een passende watchwinder te vinden. Een voorbeeld van een van onze top merken is de Swiss Kubik. De productie wordt gedaan vanuit Genève – Zwitserland. Geheel volgens Zwitserse maatstaven wat betreft kwaliteit en vakmanschap, wordt elke Swiss Kubik geproduceerd. Hierdoor kunt u de beste Zwitserse horloge merken voorzien van nieuwe energie! Swiss Kubik is daarbij een staaltje techniek van de bovenste plank. Ze zijn ideaal in gebruik voor alle automatische horloges, maakt niet uit welk horloge merk het betreft. Tevens bieden ze veel comfort, kwaliteit en klasse. Bent u opzoek naar een kwalitatieve en luxueuze watchwinder, geheel volgens de laatste techniek en met een prachtig compact design? Dan biedt elke Swiss Kubik u het beste van haar klasse! Ze zijn leverbaar in diverse prijsklassen en kleuren. Van mat groen tot prachtige leren of houten look! Geheel naar smaak vindt u daarom de watchwinder die past bij u of uw bedrijf! 

Kies voor een watchwinder bij bensontrade:

  • Exclusief aanbod 
  • Prachtige luxueuze en compacte designs 
  • Van Zwitsers topkwaliteit
  • Staaltje techniek van de bovenste plank
  • Diverse prijscategorieën   
  • Geeft veel comfort en klasse

Stop met zoeken naar de ideale watchwinder voor uw horloge(s) of uw bedrijf. bensontrade biedt diverse modellen van Zwitsers topkwaliteit aan! Bekijk ons gehele exclusieve aanbod eenvoudig online: bensontrade.nl/watchwinders/swiss-kubik” target=”_blank” style=”background-color: rgb(255, 255, 255); color: rgb(51, 122, 183);”>bensontrade.nl/watchwinders/swiss-kubik. Voor vragen kunt u altijd terecht bij een van onze gespecialiseerde en vakkundige collega’s.

Reageren is niet mogelijk