Bent u opzoek naar een rolcontainer?

Bent u opzoek naar een rolcontainer? Dan bent u bij Milieu Service Nederland aan het goede adres. Het bedrijf is opgericht in de jaren 80 in het tijdperk van internet en computers. In dit tijdperk nam het papiergebruik sterk toe. Het bedrijf is dan ook begonnen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. 

Jaren later ontstonden er voor andere afvalstromen strenge milieuvoorschriften en is het scheiden van afval vliegensvlug gegaan. Het bedrijf heeft op deze groei ingesprongen en kon uitgroeien tot een landelijk bekend allround bedrijf in de afvalbranche. Het bedrijf heeft een duidelijk focus: persoonlijk contact met de klanten.

Rolcontainer

Wanneer u opzoek bent naar een rolcontainer dan kunt u bij Milieu Service Nederland goed terecht.  Zo komt er bij elke onderneming natuurlijk afval vrij. Binnen het bedrijfsleven is het inzamelen van afval met een rolcontainer nog steeds de meest bekende manier. Dit is logisch gezien een rolcontainer in diverse soorten, maten en kleuren te verkrijgen zijn. De rolcontainer is geschikt om afvalstromen gescheiden in te zamelen. Dit kan makkelijker gemaakt worden door de rolcontainer voor iedere afvalstroom een andere kleur te gebruiken, zo creĆ«ert u eenvoudig inzicht in welk afval waar weggegooid dient te worden.

Elk bedrijf heeft natuurlijk andere soorten afvalstromen zo kunt u een rolcontainer aanschaffen voor de volgende soorten afvalstromen:

  • Restafval
  • Papier/karton
  • Vertrouwelijke documenten
  • PMD
  • Glas
  • Swill
  • Verpakte etensresten
  • Chemisch afval
  • Folie 

De rolcontainer is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Daarnaast kunt u zelf bepalen wanneer u de rolcontainer geleegd wilt hebben. De rolcontainer wordt altijd binnen 24 uur door heel Nederland geplaatst, dus bij spoed heeft u deze altijd snel beschikbaar. Dit kan het bedrijven beloven door het grote assortiment dat het bedrijf beschikbaar heeft.

Afval scheiden

Tegenwoordig kunt u er niet omheen: het scheiden van uw afval. Toch heeft dit voordelen, zo is het beter voor het milieu, de portemonnee en raakt de rolcontainer minder snel vol. Restafval is een duurdere afvalstroom omdat alle afval bij het verwerken wordt verbrand, ook slecht voor het milieu dus. Daarbij geldt hoe groter de afvalstroom hoe hoger de totale afvalkosten. 

Door het afval te scheiden kunnen bepaalde stoffen optimaal gerecycled worden. Dit zorgt ervoor dat er geen waardevolle grondstoffen verloren kunnen gaan en de restafval stroom zo klein mogelijk blijft. Voor het scheiden van afval kunt u gemakkelijk een rolcontainer gebruiken. Deze zijn voorzien van een sticker zodat het duidelijk wordt welke afvalstroom in de rolcontainer weggegooid moet worden.

Daarnaast streeft het bedrijf erna om de rolcontainer met zo min mogelijk transportbewegingen te legen. Hierbij is het belangrijk dat de juiste maat en het goede aantal rolcontainers bij uw bedrijf aanwezig zijn. Voordat Milieu Service Nederland de rolcontainers bij u plaatst, kijkt het bedrijf altijd naar uw afvalstromen en de volumes hiervan. Door een passende rolcontainer met een passend legingschema verminderd het de CO2-uitstoot. Daarnaast ligt er voor u een financieel voordeel: hoe minder transporten hoe lager de kosten.

Het bedrijf heeft dus een ruim assortiment met diverse inhoudsmaten, scherpe tarieven en een levering binnen 24 uur.

Wilt u nog meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met het bedrijf. 

Reageren is niet mogelijk