Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten is een initiatief om drukwerk beschikbaar te maken voor organisaties, stichtingen en verenigingen die hier zelf geen of te weinig financiële middelen voor hebben. Drukwerk is van groot belang in de marketingmix om naamsbekendheid en zichtbaarheid te vergroten en het imago van de organisatie vorm te geven. Binnenhof Projecten heeft veel specialistische kennis over hoe verschillende doelgroepen het beste met publicaties bereikt kunnen worden en helpt dan ook graag verschillende stichtingen, verenigingen en organisaties bij het ontwikkelen van passende publicaties.

Het werk van Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten werkt voor stichtingen, verenigingen en organisaties die zelf geen financiële middelen hebben om goede publicaties te realiseren. Dit gebeurt middels het SponsorPublicatieConcept, waarbij de medewerkers van Binnenhof Projecten voor de opdrachtgevers op zoek gaan naar sponsoren. Deze sponsoren ontvangen dan in ruil voor een bijdrage aan het drukwerk een naamsvermelding in de publicatie. Binnenhof Projecten probeert zo veel mogelijk lokale ondernemers uit de omgeving waar uw publicatie wordt verspreid bereid te krijgen, zodat zowel de opdrachtgever als de sponsoren baat hebben bij deze manier van marketing.

Binnenhof Projecten kan op deze manier vele verschillende soorten drukwerk realiseren voor een grote variatie aan opdrachtgevers. In samenspraak met de opdrachtgever wordt bepaald welke publicatie geschikt is voor het doel dat de opdrachtgever wil bereiken en de doelgroep die de publicatie ontvangt. Zo kan Binnenhof Projecten zorgen voor eenmalig drukwerk, zoals bijvoorbeeld een tijdloze brochure, of kan Binnenhof Projecten terugkomende publicaties ontwikkelen, zoals een periodiek magazine. Bij al deze projecten vindt Binnenhof Projecten het van groot belang om goed naar de opdrachtgever te luisteren en werk uit handen te nemen waar mogelijk. Zo kan Binnenhof Projecten de publicatie verzorgen van het ontwerp tot aan de verzending.

Achter de schermen bij Binnenhof Projecten

Niet alleen de opdrachtgevers van Binnenhof Projecten hebben meestal een maatschappelijke functie, ook Binnenhof Projecten zelf vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Achter de schermen bij Binnenhof Projecten wordt dan ook gezorgd voor het minimaliseren van papierverbruik, maakt men zo veel als mogelijk gebruik van natuurlijk licht en is de gehele organisatie draaiende op groene energie. Zo probeert Binnenhof Projecten ook zelf bij te dragen aan een maatschappelijk doel.

Deze visie vindt Binnenhof Projecten niet alleen belangrijk in het heden. Ook in de toekomst wil Binnenhof Projecten graag dat deze manier van denken en ondernemen doorgezet wordt. Daarom heeft Binnenhof Projecten jaarlijks verschillende stageplaatsen voor leerlingen van het MBO. Hierbij leren de studenten niet alleen over hun vakgebied van de ervaren medewerkers van Binnenhof Projecten, maar wordt ook altijd veel aandacht besteed aan de maatschappelijke taak die Binnenhof Projecten als organisatie heeft.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Binnenhof Projecten en bent u benieuwd naar verhalen over één van de eerdere klanten van Binnenhof Projecten? Dan vindt u meer informatie over Binnenhof Projecten op hun eigen website. Hier vindt u ook informatie over eerdere opdrachtgevers van Binnenhof Projecten en vindt u op welke manier u contact op kunt nemen om de vele mogelijkheden te bespreken.

Reageren is niet mogelijk