Contra expert

schadeoplossing - contra expert

Helaas gebeurt het af en toe in je leven dat je te maken krijgt met schade. Zolang de verzekering uitkeert zoals beloofd, is er nog niet zo veel aan de hand. Gebeurt dat niet, dan komt een contra expert goed van pas. Aan wat voor soorten schade kun je hierbij nu denken? Het kan gebeuren dat er bij jou in huis brand uitbreekt en dat een deel van je woning of zelfs het hele woonhuis hierdoor verwoest wordt. Ook kun je te maken krijgen met een inbraak, waarbij niet alleen waardevolle spullen gestolen kunnen worden, maar waarbij je ook vaak andere schade krijgt door ingeslagen ruiten of vernielde deuren. Een andere schadepost waarbij je een contra expert in kunt schakelen, is als je te maken krijgt met waterschade. Bijvoorbeeld doordat bij overmatige regenval het regenwater zo door de muren en de deuren bij jou naar binnen loopt en daar zorgt voor bijvoorbeeld kromgetrokken vloeren en een doorweekte zitbank. In al deze gevallen doe jij natuurlijk een beroep op jouw verzekering, maar het is ook altijd verstandig om hierbij een contra expert in te schakelen.

Waarom een contra expert?

Waarom zou je bij dergelijke schades nu een contra expert inschakelen? Jouw verzekeraar stuurt immers ook al een schade-expert om de kosten op te nemen? Dit laatste is zeker het geval. Het is helaas echter ook zo dat de schadekosten vaak te laag ingeschat worden door de experts van verzekeraars. Ook kan het gebeuren dat zij van bepaalde beschadigde zaken zeggen dat dit niet door de polis gedekt wordt, omdat zij een andere oorzaak van de schade aanwijzen. Het past hen immers om zo weinig mogelijk uit te betalen, zodat zij zelf niet zoveel kosten hebben. Een contra expert kan onafhankelijk de geleden schade opnemen en het schadebedrag voor jou vaststellen. Er is dan snel te zien of het schaderapport van de verzekering wel klopt en of jij wel het juiste bedrag van hen uitgekeerd krijgt. Stellen zij vast dat dit niet het geval is, dan zullen zij contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij en proberen om hen te bewegen toch de juiste vergoeding uit te keren. Lukt het niet om hier in goed overleg uit te komen, dan zullen zij niet aarzelen om juridische stappen te zetten. Het bedrijf van de contra expert zal ervoor zorgen dat jij krijgt waar je recht op.

Schakel Schadeoplossing in

Waar kun je nu terecht voor een goede contra expert? Bij Schadeoplossing ben je dan aan het juiste adres. Zij hebben veel expertise op dit gebied en kunnen jou helpen in het geval van:

  • brandschade
  • waterschade
  • inbraakschade
  • stormschade
  • explosieschade

Niet alleen zal hun expert zelf de schade vaststellen en ervoor zorgen dat jij het juiste bedrag krijgt, zij zullen er ook voor zorgen dat jij dit geld snel zult ontvangen. Bovendien kunnen zij jou ook met andere zaken helpen. Bij brandschade en waterschade is het bijvoorbeeld belangrijk dat er zo snel mogelijk een gespecialiseerd reinigingsbedrijf langskomt, dit kan de uiteindelijke schade zoveel mogelijk beperken. Nadat de contra expert het rapport heeft opgemaakt, kan deze meteen regelen dat een reinigingsbedrijf langskomt. Ook kunnen zij het herstel van de woningschade co√∂rdineren, zodat jij je hier zelf niet mee bezig hoeft te houden. Dat is natuurlijk wel zo prettig, je hebt op zo’n moment vaak immers al genoeg aan je hoofd. Op het moment dat jij de verzekering gecontacteerd hebt, is het dus ook verstandig om meteen contact op te nemen met Schadeoplossing. En het fijne is, het inschakelen van de contra expert kost jou niets, volgens de voorwaarden van de verzekeraars dienen zij deze kosten voor jou te betalen!

Reageren is niet mogelijk