Dankzij een wifi camera zijn kabels verleden tijd

“Hebt u weleens gehoord van deze laagdrempelige manier waarmee u te allen tijde uw pand in de gaten kunt houden? Want met een wifi camera hebt u alleen nog maar een internetverbinding met wifi, een smartphone en/of een tablet nodig. Wij van alarmbeveiligingsshop24.nl zijn gespecialiseerd in de verkoop van diverse alarm- en camerasystemen waaronder deze wifi camera. Het is zowel mogelijk om een wifi camera los te kopen of als een pakket bestaande uit meerder camera’s die u vanzelfsprekend verspreid door uw kantoor, magazijn of bijvoorbeeld in het winkelgebied van uw bedrijf kunt hangen. Maar de wifi camera is door zijn gebruiksgemak ook erg populair bij particulieren. Zo kunnen we het ons goed voorstellen dat u in de hal bij de voordeur maar ook bij uw achterdeur een wifi camera wilt ophangen. U beschikt vast en zeker over modern snel internet en dus over een modem waar u zowel met kabel als draadloos verbinding mee kunt maken. Naast het feit dat de wifi camera uniek is in de zin dat het geheel kabelvrij te verbinden is, kunt u hiermee tevens overal in de wereld uw bedrijfspand en uw woning in de gaten houden. Tijdens een zakenreis, een vakantie of een weekendje weg naar familie en vrienden toch zo nu en dan weten wat er gaande is in en rondom uw woning? Downloadt dan de app op uw smartphone of zelfs op uw tablet en u kunt zien wat de wifi camera opvangt.

De wifi camera is nog eenvoudiger op te hangen in uw bedrijfspand

Het enige dat u eigenlijk nodig hebt is een solide wifi-verbinding op kantoor en thuis om de wifi camera draaiende te houden. Ook moet u natuurlijk over een internetverbinding beschikken als u aan de andere kant van de wereld op uw hotelkamer zit of een lange vliegreis maakt. Maar dat is in deze moderne tijd doodnormaal. Sterker nog, op vrijwel iedere plek in Nederland is er 4G internet of in ieder geval 3G. Dus dat zal waarschijnlijk geen probleem zijn hoewel u dan natuurlijk wel uw datalimiet in de gaten moet houden. Zoals u op onze site kunt zien bieden we u diverse pakketten van topmerken aan zoals Sony, CCTV YubiX en Promovo. Het hangt natuurlijk van uw eisen en budget af waarin u gaat investeren:

  • Kiest u voor een geheel pakket met meerdere camera’s, een opnamesysteem en zelfs een klein beeldscherm?
  • Of hebt u genoeg aan een enkele camera dat u direct op de modem dan wel router kunt aansluiten
  • Wilt u liever een bekabeld alarm- en/of bewakingscamerasysteem aankopen en door ons laten installeren? Ook dan zult u bij ons slagen.

U hebt nog heel wat zaken uit te zoeken en het is niet meer dan logisch dat u enig advies van ons wenst. Komt u daarom eens een bezoek brengen aan onze winkel in Spijkenisse. We gaan graag even met u rond de tafel zitten zodat we u van passend advies kunnen voorzien.

Houdt overal in de wereld een oogje in het zeil

Dankzij deze wifi camera kunt u aldus altijd inloggen in de app om in realtime te zien of er sprake is van onraad. Ook kunt u het reilen en zeilen op kantoor en zelfs thuis in de gaten houden. Handig als u de babysitter niet echt vertrouwt. En bij inbraak of iets dergelijke kunt u direct de politie alarmeren. Dankzij deze beelden hebt u stevig bewijs in handen. Dus bel ons, mail ons of spreek een medewerker aan via de handige chatfunctie. Dan kunt u snel tot aankoop overgaan.”

Reageren is niet mogelijk