De Adobe Creative Cloud moet elke grafisch ontwerper hebben

Adobe is een belangrijke softwareontwikkelaar die al jarenlang aan de absolute top behoord. Ze richten zich voornamelijk in programma’s voor bedrijven, scholen en universiteiten. U kunt denken aan het welbekende PhotoShop waar men foto’s op ontelbare manieren mee kan bewerken. En vrijwel iedereen heeft een beperkte kopie van de PDF-Reader. De Adobe Creative Cloud is het totaalpakket van vrijwel alle software dat Adobe op dit moment op de markt brengt. U krijgt maar liefst 14 programma’s die u direct via het internet kunt downloaden en gebruiken. Software dat u in de Adobe Creative Cloud aantreft zijn onder andere:

  • Adobe Acrobat,
  • Adobe Dreamweaver,
  • Adobe Muse
  • En Adobe Photoshop waaronder de 2 uitbreidingen.

Elke grafisch ontwerper, fotograaf, tekstverwerker of kunstenaar wil graag met de Adobe Creative Cloud werken. En dat zijn nog maar enkele zeer voor de hand liggende beroepen waarbinnen deze software belangrijk kan zijn. Het prettige aan dit merk is het feit dat het zowel compatibel is voor het Windows besturingssysteem als het besturingssysteem op computers en laptops van Apple. U kunt bij beat-it.nl een abonnement afsluiten op de Adobe Creative Cloud. U krijgt dan een jaarabonnement die u tijdig kunt stopzetten als u hier niet langer gebruik van wenst te maken. Overigens sturen we u niet maandelijks een rekening maar jaarlijks zodat u direct voor het hele jaar Adobe Creative Cloud kunt gebruiken.

Sluit bij ons een Adobe Creative Cloud abonnement af

In de Adobe Creative Cloud treft u aldus de meest uiteenlopende programma’s aan. Diverse studenten en schrijvers gebruiken veel liever het Pdf-formaat dan Word-bestanden. Ook voor het team op uw kantoor bevat de Adobe Creative Cloud alle kantoorbenodigdheden die u maar wenst. Een extra voordeel is dat de Adobe Creative Cloud niet alleen programma’s bevat die u direct op uw pc kunt downloaden en installeren, maar dat u er diverse softwareprogramma’s voor op uw smartphone en tablet kunt downloaden. Dat betekent dat u ook onderweg in de trein of thuis met deze software aan de slag kunt. Hebt u geen idee hoe u bepaalde Adobe-programma’s moet gebruiken? Dan vindt u in de digitale bibliotheek vele instructiefilmpjes. Daarnaast kunt u met uw hele team om de 2 jaar naar een opfriscursus. Deze service hoort allemaal bij het pakket dat u door ons wordt aangeboden. U kunt de Adobe Creative Cloud op uw naam laten zetten maar ook op uw bedrijfsnaam. Dan kunnen de programma’s op de server draaien zodat iedereen via dat account toegang heeft tot de Adobe Creative Cloud. Het was vroeger het geval dat u 20 GB aan opslagruimte kreeg in de cloud van Adobe, nu is dat per gebruiker maar liefst 100 GB!

Zowel in het Engels als Nederlands verkrijgbaar

De cloud is een ware aanrader voor iedereen die met Adobe werkt. U bent niet langer een dief van uw portemonnee want u hoeft niet al deze software onafhankelijk van elkaar te kopen. De software kunt u centraal laten managen door uw systeembeheerder en de upgrades en updates van de diverse programma’s zijn bij het abonnement inbegrepen. Al meer dan 60.000 klanten zijn u in de afgelopen 15 jaar voorgegaan bij Beat-IT. Laat gerust een review van het product of onze service achter op de website. Hebt u hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze staan telefonisch en via de e-mail voor u klaar. Let wel dat we enkel bedrijven en instellingen helpen aan software, hardware en randapparatuur. We bezorgen vrijwel direct nadat u de bestelling hebt geplaatst en het bedrag hebt overgemaakt via iDEAL, PayPal of uw credit card.

Reageren is niet mogelijk