De hot octopuss is lekker voor mannen én vrouwen

Bent u al een tijdje vrijgezel? En zoekt u daarom andere manieren om aan uw trekken te komen? Of zoeken jullie naar iets speciaals om te gebruiken in de slaapkamer om uw seksleven met uw partner op te krikken? Het zal u verbazen wat u allemaal op onze website kunt vinden. In deze tijden is seks doodnormaal. Maar toch doen we er lacherig over als het over seksspeeltjes gaat zoals dildo’s, buttplugs of de hot octopuss. En dat is ook wel een beetje begrijpelijk. Wij van hotstuff.nl sturen daarom het pakketje met speeltjes discreet naar u op. Zo weet de pakketbezorger en ook uw nieuwsgierige buurvrouw niet wat voor spannends u thuisbezorgd krijgt. Hebt u wel zin in iets nieuws? Hebt u al een keur aan vibrators of dildo’s? Kies dan eens voor de hot octopuss. De hot octopuss behoort bij de top op dit moment. Er zijn nu maar liefst 3 varianten te koop. 2 versies voor de man en één versie voor de vrouw. Zo kunt u bijvoorbeeld beiden bestellen zodat jullie als stel eens op een andere manier kunnen klaarkomen. Misschien zelfs wel gelijktijdig! Zou dat niet heerlijk zijn?

U bent nog nooit zo lekker gestimuleerd dankzij de hot octopuss

De hot octopuss stimuleert de penis of de clitoris op basis van trillingen die in sterkte verstelbaar zijn. U hoeft dus bijna niets meer zelf te doen. Daardoor kunt u zich tijdens het gebruik van de hot octopuss inbeelden alsof een ander bij u in bed ligt, misschien wel diegene waar u al tijden een oogje op hebt. De flappen van de hot octopuss voor mannen zijn extra groot zodat elk formaat penis tot een climax kan worden gebracht. U hoeft niets meer te doen met uw handen, laat het krachtige motortje zijn werk maar doen. Wist u dat u in vrijwel alle standjes gebruik kunt maken van de hot octopuss? De hot octopuss is dus niet vergelijkbaar met een dildo of vibrator. Ook al vibreert een vibrator natuurlijk wel, u moet toch zelf nog heel wat werk verrichten om een orgasme te krijgen. Met dit speeltjes kunt u zelfs lekker in bad gaan liggen want ook onder water werkt deze sekstoy naar behoren. Naast de hot octopuss kunt u overigens nog vele andere artikelen bij Hotstuff kopen:

  • Zo hebben we zeer spannende en verleidelijke lingerie, zowel voor vrouwen als voor mannen.
  • Bent u meer van het hardere werk? Is SM een hobby van u en uw partner? Koopt u dan hier uw bondagetouwen, gagballs en handboeien.
  • Staat uw seksleven nog in de kinderschoenen? Begin dan voorzichtig door bijvoorbeeld condooms met smaakjes te gebruiken. Of gebruik een massageolie. Wij zijn van alle markten thuis dus ook voor dit soort artikelen kunt u bij ons terecht.

U zult er geen genoeg van krijgen!

Seks is een belangrijk onderdeel van het volwassen leven. Vrijwel niemand kan zonder en ook al hebt u op het moment geen partner, af en toe een orgasme krijgen is goed voor u. Zo werkt het stress verlagend en is het een prima uitlaatklep als u gefrustreerd bent. Dankzij de hot octopuss kunt u dat orgasme nog beter beleven dus waarom niet eens proberen? Zoals we al eerder zieden kunt u het vandaag bestellen en dan hebt u het pakketje morgen al discreet thuisbezorgd. Wellicht komt u in de toekomst terug naar onze site. Kijkt u dan eens tussen onze nieuwste producten of neem een kijkje op de sale-pagina voor artikelen die in de uitverkoop zijn gedaan. Durft u langs te komen in onze seksshop in Amsterdam?

Reageren is niet mogelijk