De ideale ruimte met verhoogde vloeren

Verhoogde vloeren bieden de perfecte oplossing voor jouw bedrijfspand. Heb je een kantoor met vele computers en bekabeling? Of een schip met een oneven vloer? Een ruimte vol met apparatuur die gekoeld moeten worden? Verhoogde vloeren zijn hier de perfecte oplossing voor! System Floor Technics kunnen jou helpen met elke oplossing voor jouw vloer. Verhoogde vloeren zijn vloeren waaronder bekabeling kan lopen of waardoor apparatuur gekoeld kan worden of waardoor jij een even vloer kan creëren boven een oneven vloer. Ook kunnen verhoogde vloeren gebruikt worden bij het bouwen van een tribune. Op de website systemfloortechnics.nl kan je alle informatie vinden over de verhoogde vloeren die het beste voor jouw bedrijfspand werken. De voordelen van verhoogde vloeren zijn:

  • Een vrije invoer van bekabeling en leidingwerk
  • Juiste circulatie van verkoelende lucht
  • Zeer zwaar te belasten
  • Makkelijk aan te passen installatievloer
  • Opties om de verhoogde vloer veiliger te maken

In de verhoogde vloeren kunnen roosters worden aangebracht, en zelfs ventilatoren, om apparatuur te verkoelen. Je kan hierbij denken aan servers of andere grote computerapparatuur. Alle bekabeling die hierbij komt kijken, kan uit het zicht gewerkt worden onder de verhoogde vloer door. Doordat de verhoogde vloeren erg zwaar belast kunnen worden, zijn deze perfect voor het bouwen van tribunes. Er kan zelfs met jou gekeken worden naar oplossingen als de vloer nog zwaarder belast moet worden. Er zijn enorm veel mogelijkheden met de verhoogde vloeren. Als de vloer gebruikt wordt in een theater om een tribune te bouwen, kan onder de tribune alle bekabeling verwerkt worden. De vloer komt ook in verschillende hoogtes, zo kan je in een kantoor, waar je wordt gelimiteerd door een lager plafond, een lagere vloer worden geïnstalleerd. Zo kan je wel alle bekabeling wegwerken, maar heb je ook nog optimale hoogte tot het plafond.

Verhoogde vloeren als flexibele oplossing

Bart, facilitair medewerker bij een groot ICT-bedrijf, benaderde System Floor Technics voor het bieden van een oplossing voor hun serverruimte. “Momenteel zijn wij ons bedrijf aan het uitbreiden. Onderdeel hiervan is het bouwen van een nieuwe serverruimte voor al onze servers. Deze servers moeten goed gekoeld worden en alle bekabeling moet geordend verwerkt worden in de vloer. Dit was nogal een opgave. Gelukkig vond ik snel System Floor Technics die ons konden helpen met goed advies voor verhoogde vloeren. Zij zijn erg ervaren met het installeren van deze vloeren en konden ons voorzien in je juiste vloer voor onze wensen. Wat fijn is, is dat deze vloeren makkelijk aan te passen zijn als onze serverruimte qua indeling of grootte veranderd. Op deze manier kan de vloer met ons meegroeien zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken over de veiligheid van de vloer en onze servers. Erg fijn dat de vloer met een verkoelend systeem komt voor de servers. Hierdoor weten we dat de servers niet zomaar oververhit raken en dat de vloer erop is ingericht om de warmte goed te reguleren. Daarnaast zijn alle kabels mooi weggewerkt in de vloer en worden ze vanuit de vloer door het gehele gebouw getransporteerd. Wij zijn enorm tevreden met de vloer en hoe deze perfect past bij onze serverruimte.”

De perfecte vloer voor elk bedrijf

Wil jij ook zo’n perfecte vloer voor jouw bedrijfspand? Ga dan naar http://www.systemfloortechnics.nl/ en neem contact op met System Floor Technics. Op de website kan je ook een gratis offerte aanvragen en vind je contactformulieren om meer informatie aan te vragen. System Floor Technics is ervaren met het installeren van allerlei vloeren van tribunes tot vloeren in luchtverkeerstorens van vliegvelden.

Reageren is niet mogelijk