Deze bdsm boeien zijn onweerstaanbaar

Bdsm is een Engelstalig acroniem en staat voor: “Bondage and Discipline, Dominance and Submission, Sadism and Masochism”. Het is een verzamelnaam voor een keur aan seksuele preferenties. Maar waar het vaak op neer komt is het vastbinden en vernederen van de partner of uzelf. U vindt een lichte vorm van pijn tijdens de seks prettig of u wilt uw partner pijn doen. Misschien draagt u graag zwart leer of latex en speelt u graag rollen. Een bekend artikel binnen de bdsm zijn de bdsm boeien. Bdsm boeien kunnen net zo goed pluizige handboeien zijn maar meestal bestaan de bdsm boeien uit 4 metalen onderdelen zodat u uw partner niet alleen bij hun polsen kunt vastbinden aan het bed maar ook aan hun enkels. Misschien denkt u dat dit een kleine niche is, maar dan zit u er behoorlijk naast. Mensen vinden het leuk om te experimenteren in bed, zeker in deze moderne tijden. Mocht u al geruime tijd een partner hebben dan wilt u op seksgebied de grenzen wat opschuiven. Zou houdt u het leuk. Hoever u daarin wilt gaan als natuurlijk aan u, zolang u maar weet dat u voor seksartikelen en dan vooral bondagevoorwerpen bij BDSM Producten aan het juiste adres bent. U kunt bijvoorbeeld zweepjes kopen, bdsm boeien, maskers, knevels en leren pakjes zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

Verwen uw partner en bindt hem of haar vast met onze bdsm boeien

Dankzij onze bdsm boeien brengt u weer wat leven in de brouwerij. Misschien dat bekende boekenreeks over Christian Grey u op een idee hebben gebracht. Dan zijn onze bdsm boeien ideaal om mee te beginnen. U kunt ze van divers materiaal bestellen. Zoals elastische boeien die een beetje meebewegen tijdens de vernedering of de seks. Maar ook inelastische boeien die u niet zo eenvoudig los krijgt. Bevallen de bdsm boeien u? Dan kunt u wellicht wat verder gaan en eens wat andere bdsm-artikelen uitproberen. Bij ons vindt u een keur aan artikelen voor de beginner en de doorgewinterde sadomasochist. Binnen de bdsm boeien hebt u dus nog heel wat uit te zoeken. Om u te helpen kunt u op onze website uw zoekgebied verkleinen.

  • Filter bijvoorbeeld op de verkoopsprijs door uw maximumbedrag en minimumbedrag aan te vinken.
  • Of sorteer op nieuwigheid.
  • Mensen kunnen nadien een rating geven en u kunt daarom ook op de populariteit sorteren.

Nadat u een keuze hebt gemaakt kunt u de bdsm boeien bestellen. Vul uw adres- en contactgegevens in op het bestelformulier. Hebt u al een account aangemaakt? Dat is handig als u in de toekomst nieuwe seksartikelen wilt kopen want dan kunt u direct inloggen door uw wachtwoord en inlognaam in te vullen. Betaal vervolgens via iDEAL, PayPal of uw credit card en ontvang uw handboeien de volgende werkdag al aan huis.

Vergeet u niet om ook even bij onze andere producten te kijken?

Dankzij onze bdsm boeien kunt u de fascinerende wereld van de bdsm induiken. Is dit niets voor u en doet u het liever wat rustiger aan? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Zo kunt u als stelletje ook andere seksaccessoires gebruiken die een stuk vriendelijker zijn. Denk aan massage-oliën, glijmiddelen maar ook voorbehoedsmiddelen zoals condooms. Bent u alleen? Koop dan een opblaaspop of een kunstvagina als u man bent. Voor vrouwen bieden we een keur aan dildo’s en vibrators. U gebruikt deze artikelen solo maar het kan ook lekker zijn tijdens het voorspel. Leer elkaar op een andere meer sensuele en intieme manier kennen dankzij onze seksartikelen en bdsm artikelen en ontvang 20 procent korting op uw eerste bestelling!

Reageren is niet mogelijk