Dit zijn mijn Ayahuasca ervaringen

Een aantal maanden geleden heb ik mij via de site Ayahuascacentre.com opgegeven voor het doen van een ceremonie met ayahuasca. Ik ben namelijk iemand die altijd op zoek is naar zichzelf en dat heeft mij al heel veel interessante kennis en inzicht opgeleverd. Ik had al heel lang geleden gehoord over het doen van een dergelijke sessie met ayahuasca, maar ik had nooit het gevoel dat ik er ook echt klaar voor was. Ik had namelijk Ayahuasca ervaringen gelezen waarin mij werd geschreven dat ik mijzelf goed moest kunnen voorbereiden en dat kon ik tot voor kort niet goed. Ik heb een tijd geleden echter een keer contact opgenomen met de mensen van dit centrum en ik heb hen ook gevraagd naar de Ayahuasca ervaringen van de mensen die mij reeds waren voorgegaan. Mij werd verteld dat ik altijd welkom was om een ceremonie te gaan volgen. Dat heeft mij doen besluiten dat ik deze keer het traject graag wilde beginnen en daarna ben ik mij ook grondig gaan verdiepen in de Ayahuasca ervaringen van de mensen die mij reeds zijn voorgegaan. Ik las voortdurend heel positieve Ayahuasca ervaringen ondanks dat de ceremonie zelf tamelijk zwaar kan zijn. Je kunt namelijk tijdens een dergelijke sessie heel erg geconfronteerd worden met jezelf. Dat is voor veel mensen heel zwaar, maar ik kan u vertellen dat ik op basis van mijn eigen Ayahuasca ervaringen kan zeggen dat het het allemaal meer dan waard is. Het is namelijk zo dat wanneer u meer over uzelf te weten komt, u zichzelf ook veel beter kunt ontplooien. Vandaar dat ik u graag zou willen aanbevelen om een keer naar de site van Ayahuascacentre.com te komen kijken om te zien wat hier allemaal aan mogelijkheden wordt gepresenteerd. U zult zien dat u altijd de juiste begeleiding zult ontvangen en dat u uiteindelijk ook heel positieve Ayahuasca ervaringen zult krijgen.

Mijn Ayahuasca ervaringen zijn heel erg positief

Toen ik mij had opgegeven voor de sessie, was dit natuurlijk heel spannend. Ik kreeg al heel snel van de mensen van Ayahuascacentre.com de informatie opgestuurd die nodig was om mij goed voor te bereiden op de sessie die ik zou ondergaan. Ik had al in de Ayahuasca ervaringen gelezen dat ik een dieet moest gaan volgen en dat heb ik dan ook keurig gedaan. Ik had namelijk ook gelezen dat de mensen die dit dieet niet goed hadden gevolgd, het tijdens de ceremonie zwaar hadden gehad. Het is daarom belangrijk om de Ayahuasca ervaringen even door te nemen om niet dezelfde fouten te gaan maken als de mensen die zich niet helemaal aan de regels hebben gehouden. Daarbij is het ook heel interessant om de Ayahuasca ervaringen te lezen omdat u snel te zien krijgt wat de gevolgen voor de mensen waren die een dergelijke sessie hebben gevolgd. Het is namelijk zo dat u hier heel veel inzicht door kunt krijgen waar u heel veel aan kunt hebben. Ik heb dan ook met veel plezier de Ayahuasca ervaringen gelezen.

Ik kan het u van harte aanbevelen

Wanneer u graag ook een keer een sessie wilt ondergaan, kan ik eigenlijk niet anders dan het u van harte aanbevelen. U zult zien dat u:

  • veel zelfinzicht kunt krijgen
  • u meer geluk zult ervaren nadat u de ceremonie heeft gehad
  • u zich een veel completer mens zult voelen

Kijk voor meer informatie even op de site van Ayahuascacentre.com. Hier kunt u zich ook opgeven voor een ceremonie wanneer u dat graag zou willen. Ik kan het u van harte aanbevelen.

Reageren is niet mogelijk