Een lichtstraat geeft je meer mogelijkheden

terhuurnebv - Lichtstraat

Voor huizen met een plat dak kan het soms lastig zijn om te bedenken wat de opties zijn waar je allemaal uit kunt kiezen. De een denkt dat het hebben van een plat dak alleen maar tot problemen kan leiden. Als je het dak niet goed onderhoud, kan dit inderdaad het geval zijn, want het is dan mogelijk dat er inderdaad lekkages of andere problemen ontstaan. Een goed onderhouden dak (en dit geldt uiteraard ook voor puntdaken) kan ervoor zorgen dat je een zeer mooi huis hebt waar je lang van kunt genieten. Wil jij echter meer uit het platte dak halen? Kies dan voor een lichtstraat. Zeker in kamers waar je veel licht wilt hebben of waar er maar weinig ramen zijn en je dus meer licht kunt gebruiken, is het hebben van een lichtstraat ideaal. Bij het bedrijf Ter Huurne helpen ze je graag met het maken en installeren hiervan. Ook kun je hier terecht voor:

  • Serres
  • Tuinkamers
  • Terrasoverkappingen

Andere dingen die tot de mogelijkheden behoren zijn balkonbeglazing, carports en windschermen. Ben jij dus op zoek naar een van deze zaken? Dan ben je bij Ter Huurne aan het juiste adres. Heb jij specifiek een lichtstraat op het oog? Dan is het mogelijk om langs te komen in de showroom om hier te zien wat de opties zijn waar je uit kunt kiezen.

Een lichtstraat voor jou op maat gemaakt

Er zijn maar weinig huizen die er precies hetzelfde uitzien en daarom werken ze bij Ter Huurne zelden met een lichtstraat die van een standaard formaat is. Iedere lichtstraat die jij hier bestelt wordt op maat voor jou gemaakt in hun eigen fabriek. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je dus inderdaad geheel je eigen wensen en voorkeuren terug kunt zien in de lichtstraat, maar ook dat je op de kwaliteit van de producten kunt vertrouwen. Wanneer een bedrijf zoiets uitbesteed, weet je niet altijd precies waar je vanuit kunt gaan en of het product wel van de kwaliteit is waar je naar op zoek bent. Bij Ter Huurne heb je dat probleem dus niet. Het hebben van een eigen fabriek maakt het ook mogelijk dat er honderden opties zijn voor de lichtstraten die zij kunnen leveren. Als jij dus een specifiek idee in je hoofd hebt, dan is de kans zeer groot dat dit ook voor je gerealiseerd kan worden.

Het glas in de lichtstraat

Wanneer je kiest voor een lichtstraat in je dak, dan wil je er uiteraard wel op kunnen vertrouwen dat dit volledig veilig is en dat het glas in het product niet zomaar naar beneden komt zetten. Met de lichtstraten van Ter Huurne hoef je hier niet bang voor te zijn. Het glas dat in de lichtstraat wordt gebruikt is veiligheidsglas gemaakt van HR++ veiligheids beglazing. Je kunt daarnaast ook kiezen voor zonwerende beglazing of een duurzame optie in de vorm van tripple beglazing. Deze is daarnaast standaard zonwerend. Wil jij weten wat er zo allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje op de website van Ter Huurne. Hier vind je uiteenlopende voorbeelden van lichtstraten die andere mensen besteld hebben. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen en te ontdekken wat jij eventueel leuk zal vinden op dit gebied. Geef je ogen de kost en kom eens langs in de showroom om je te laten informeren wat er nog meer mogelijk is. Heb je nu direct al vragen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij voorzien je graag van meer informatie. Ook als je bijvoorbeeld al een lichtstraat hebt.

Reageren is niet mogelijk