Een ruim assortiment aan duo rolgordijnen in Veenendaal

Zon in uw huis is fijn, maar teveel zon kan voor hinder zorgen. Met duo rolgordijnen in Veenendaal is deze hinder verdwenen en kunt u nog steeds van zonnestralen genieten. Duo rolgordijnen in Veenendaal laten namelijk nog steeds licht binnen, maar kunnen ook in zijn totaliteit gesloten worden voor een donker huis. Duo rolgordijnen in Veenendaal koopt u eenvoudig bij Woninginrichting Van Kooten. Wij hebben een ruim assortiment aan duo rolgordijnen in Veenendaal, zodat u uw inrichting kunt verrijken met een nieuw uiterlijk voor uw raam. Wij vertellen u graag meer over ons ruime assortiment en welke mogelijkheden er voor u zijn voor duo rolgordijnen in Veenendaal.

Regel het lichtinval zelf met duo rolgordijnen in Veenendaal

De duo rolgordijnen in Veenendaal van de merken Bece en Lega zijn zowel functioneel als een mooie toevoeging aan uw interieur. Ze werken met een afwisseling van het materiaal, een transparante en een niet-transparante baan. Doordat de duo rolgordijnen in Veenendaal dubbel hangen, kunt u de banen langs elkaar bewegen en het gordijn in verschillende standen zetten:

  • Geheel gesloten
  • Halfdoorlatend
  • Een stand daartussen

Zo kunt u met de duo rolgordijnen in Veenendaal van moment tot moment het lichtinval regelen. Zo bent u altijd verzekerd van zon in uw huis wanneer u dat wilt en een compleet donkere omgeving als u bijvoorbeeld tv wilt kijken. Bij ons ruime assortiment aan rolgordijnen kunt u niet alleen een keuze maken uit de gangbare gordijnen, maar ook uw eigen unieke rolgordijnen samenstellen door een keuze te maken uit de collectie stoffen. Wij hebben verschillende designs en kleuren om uit te kiezen, waardoor er voor ieder wat wils is. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende soorten bediening. Wilt u voor een handmatige bediening gaan of toch meer voor de luxere variant met een elektrische bediening? Bij ons heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. Zo ook voor de profielen, die normaal gesproken wit zijn. U bent bij ons gegarandeerd voor de beste prijs, de beste service en de beste vakmensen om alles te monteren. U kunt altijd langskomen in onze winkel om met eigen ogen te zien welke rolgordijnen het beste bij uw interieur passen. Hier kunnen onze medewerkers ook deskundig advies geven over alle mogelijkheden en u in het geheel begeleiden bij het samenstellen van uw perfecte gordijn.

Wij verzorgen alles van A tot Z

Woninginrichting Van Kooten is uw adres voor al uw woninginrichting. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid hebben ervoor gezorgd dat wij onze winkel hebben kunnen laten groeien en al veel tevreden klanten hebben mogen ontvangen. U kunt in onze showroom terecht voor verschillende soorten vloeren, gordijnen, shutters en raamdecoratie. Bij ons bent u altijd verzekerd van gratis inmeten, leggen en monteren door eigen vakmensen en altijd een opgeruimd huis na alle werkzaamheden. U kunt bij ons ook terecht voor het verwijderen en afvoeren van uw huidige vloer of hulp bij het verzetten van uw meubels. Zo heeft u altijd een totaalplaatje, waarbij alles van A tot Z geregeld is. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen omtrent onze werkzaamheden en producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.woninginrichtingvankooten.nl. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen. Liever alles met eigen ogen zien? Onze winkel in Veenendaal is zes dagen per week geopend. Als u niet binnen onze openingstijden langs kunt komen, kunt u ook een afspraak maken om buiten deze tijden door onze medewerkers geholpen te worden. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk