Een uitvalscherm in Lopik kopen

Vorige maand hebben wij een aantal dingen aan ons huis aangepast. Ons huis was toen aan een grote verbouwing en we hadden hier eindelijk geld voor. Toen wij het huis 8 jaar geleden kochten, hadden wij niet genoeg geld voor een grote verbouwing. Het huis was er niet slecht aan toe, maar we hadden graag een aantal dingen aangepast. We besloten om een aantal dingen uit te stellen, maar de laatste jaren kwam het er niet van. We hadden ondertussen genoeg geld gespaard, maar we wilden niet in de troep van een verbouwing zitten. Bij een verbouwing kan je vaak een aantal ruimtes tijdelijk niet gebruiken en daar zagen wij erg tegen op. In die acht jaar werd de keuken steeds ouderwetser en die wilden wij graag verbouwen, ook de tuin wilden wij graag anders indelen en betegelen. Vorige maand lieten wij het eindelijk doen en achteraf waren wij erg blij dat we het hadden gedaan. Het was een paar dagen ongemakkelijk, maar we zijn erg blij met het resultaat. De keuken en de tuin zien er nu erg mooi uit en het is precies geworden zoals wij wilden. Mijn vrouw kreeg hierna de smaak te pakken en wilde ook graag een uitvalscherm in Lopik kopen. We deden hiervoor altijd de gordijnen dicht bij een sterke zon, maar hierdoor werd het erg donker binnen. Mijn vrouw dacht dat een uitvalscherm in Lopik bestellen een beter oplossing zou zijn. Ik wilde graag eerst weten wat een uitvalscherm in Lopik zou kosten, want we waren al veel geld kwijt aan de verbouwing. We spraken af dat als een uitvalscherm te duur zou zijn, dat we het dan niet zouden kopen.

Online een uitvalscherm in Lopik gevonden

We wilden graag zien of er een aantal bedrijven in de buurt waren, die een uitvalscherm in Lopik konden plaatsen. We zochten naar bedrijven in de omgeving en zagen dat verschillende bedrijven dit konden monteren. We vroegen aan deze bedrijven welke kleuren schermen ze konden aanbieden en wat de prijs was voor het plaatsen van een uitvalscherm in Lopik. We vertelden waar we de schermen wilden hebben en welk formaat onze ramen hebben. Een van de bedrijven waar we contact mee hadden was SunGo Zonwering & Montage, die vonden we via hun website sungo-zonwering.nl. Bij dit bedrijf konden we een wit met blauw uitvalscherm kopen en dat leek ons goed te passen bij ons huis, ze hadden ook veel andere kleuren, maar dit leek ons het mooiste. De prijs voor het plaatsen van schermen via SunGo Zonwering & Montage was goedkoper dan bij andere bedrijven. Mijn vrouw en ik vonden het allebei niet duur en we hadden nog geld over van de verbouwing. De verbouwing was iets goedkoper dan wij hadden ingecalculeerd. Nadat we het kort besproken hadden, besloten we om de schermen bij dit bedrijf te bestellen. Een week later konden ze al langskomen op de schermen te plaatsen.

Mooie schermen

Twee dagen geleden zijn de schermen gemonteerd en we zijn erg blij met het resultaat. De kleuren blauw en wit passen goed bij ons huis en het huis ziet er vrolijker uit. De schermen houden goed de zon tegen, zonder dat wij het zicht op de straat verliezen. Wij zijn erg blij met al onze aanpassingen, maar voorlopig houden wij het hier bij.

Een uitvalscherm in Lopik koop je bij SunGo Zonwering & Montage

  • Een uitvalscherm in Lopik was het goedkoopste bij dit bedrijf
  • Je kan verschillende kleuren schermen bestellen
  • De schermen houden de zon goed tegen, maar we houden zicht naar buiten

Reageren is niet mogelijk