Eenvoudig pennen bedrukken doe je via pennenshopxl.nl

Eén van de meest efficiënte manieren om je naam of bedrijfsnaam onder de mensen te verspreiden, is via pennen. Pennen zijn namelijk goedkoop en het is heel gemakkelijk om pennen te bedrukken. Daarnaast kunnen mensen altijd wel een pen gebruiken, dus een gratis pen is nooit verkeerd. Het mooie aan dit relatiegeschenk of reclameartikel, is dat je er heel veel van kunt bedrukken. Als je kiest voor een duur relatiegeschenk, dan kun je daar uiteraard niet heel veel van bestellen. Een balpen die via pennenshoxl.nl bijvoorbeeld 12 cent kost is een artikel waar je gerust 500 van kunt bestellen. Een relatiegeschenk waar je per stuk 1 euro of wellicht zelfs 5 euro voor moet betalen, kun je natuurlijk niet in dergelijke oplages bestellen. Je hebt dan ook te maken met verschillende soorten pennen. Een luxe Parker pen kun je uiteraard weggeven als een relatiegeschenk. Maar een dergelijke pen is bedoeld om bestaande relaties te versterken. Een dergelijke pen hoef je ook niet te bedrukken met je bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo. Een balpen is echter een pen die je massaal onder de mensen kunt verspreiden. Zoals gezegd kost een balpen die je bestelt bij pennenshopxl.nl nog geen twee dubbeltjes. Wat dat betreft doe je er goed aan om balpennen te bedrukken via pennenhopxl.nl. Je kunt de balpennen bedrukken in kleine en grote oplages. Mocht je ervoor willen zorgen dat je naam onder zoveel mogelijk mensen bekend wordt, dan kun je uiteraard kiezen voor oplages van 1000 of meer pennen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over mensen die hun pen kwijt raken. Want er zijn altijd andere mensen die de pen vinden en er op hun beurt weer gebruik van zullen maken. Pennen leiden vaak een zwerversbestaan waarin ze van ene gebruiker naar de andere gebruiker ‘reizen’. Hier kun jij natuurlijk prima van profiteren. Je kunt met 1000 pennen wellicht wel 2000 mensen of meer bereiken. Als enkele van deze personen ook nog eens praten over je bedrijf, dan is je bereik nog groter. Al met al is het dus een heel goed idee om pennen te bedrukken, want je kunt met minimale middelen een maximaal effect bereiken. Kijk daarom snel op pennenshopxl.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Ontdek snel hoe gemakkelijk het is om pennen te bedrukken

Als je reclame wilt maken, dan wil je natuurlijk best wat tijd en moeite in de reclame investeren. Maar als het gemakkelijk kan, waarom zou je dan kiezen voor de moeilijke weg? Pennen bedrukken is dan ook één van de meest voor de hand liggende en makkelijke manieren om reclame te maken. En je hoeft er zelf verder ook zeer weinig voor te doen. Het enige wat je even moet doen is naar pennenshopxl.nl surfen. Daar kun je dan alvast alle pennen bekijken. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en vormen. Je kunt vervolgens via de site aangeven hoe je de pennen wilt bedrukken. Je kunt uiteraard ook altijd even contact opnemen. Qua pensoorten kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Melbourne balpen
  • Balpen Texas Transparant
  • Nash Balpen
  • Balpen Baron
  • Balpen Alicante Special

Hoe luxer de pen, des te hoger de prijs. Wil je gewoon een goedkope pen, dan kun je zoals gezegd 12 cent per pen betalen. Wil je iets meer luxe, dan kan de prijs oplopen tot bijvoorbeeld 66 cent per pen.

Neem contact op voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over pennen bedrukken of als je alvast wilt bestellen, dan kun je uiteraard altijd  contact opnemen. De contactdetails vind je terug op de website.

Reageren is niet mogelijk