ESTA spoed aanvraag

ESTA aanvragen met spoed - ESTA aanvragen voor amerika

Is het mogelijk om een ESTA spoed aanvraag te doen? Dit is een vraag die wij vaak krijgen op de website esta-aanvragen.com. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk nee. Een ESTA spoed aanvraag bestaat niet. Het is echter wel zo dat vrijwel iedere ESTA aanvraag binnen enkele minuten goed gekeurd wordt.

  • Op het vliegveld
  • Binnen 72 uur van tevoren

Als je al iets meer weet over het aanvragen van een ESTA voor jouw reis naar de Verenigde Staten, dan weet je dat het in de meeste gevallen binnen 72 wordt goedgekeurd. Als jij dus al op het vliegveld staat of je komt er binnen 72 voor vertrek achter dat je een ESTA spoed aanvraag nodig hebt, omdat je nog geen elektronisch visum voor de Verenigde Staten hebt, dan kun je dus in feite geen ESTA meer aanvragen. De kans is aanwezig dat het niet meteen goedgekeurd wordt. Er is daarnaast een kiosk op Schiphol waar veel mensen toch nog wel denken dat een ESTA spoed aanvraag mogelijk is, maar ook hier zul je bedrogen uitkomen. Ook hier doen ze namelijk alleen maar normale aanvragen en je kunt dus pech hebben dat ze langer doen over jouw aanvraag. Dit zou natuurlijk heel erg vervelend zijn, want je wilt niet dat je er op het laatste moment achter komt dat je niet naar de Verenigde Staten kunt gaan.

Voorkom een ESTA spoed aanvraag

Het beste is natuurlijk om een ESTA spoed aanvraag te vermijden en dit ruim van tevoren aan te vragen. We raden je zelfs aan om dit niet te laten liggen tot vlak voor de 72 uur van tevoren. Er is namelijk een kans aanwezig dat ze misschien extra informatie van je willen of dat er iets anders mis gaat met de aanvraag. Het is dan ook het verstandigst om deze aanvraag direct na het boeken van je vlucht naar de Verenigde Staten te doen. De meeste mensen zullen dit toch minstens een aantal weken van tevoren doen en dan weet je hopelijk binnen enkele minuten tot uren wat de status van je visum is. Je mag absoluut niet naar de Verenigde Staten vliegen zonder dit visum. Je wordt dan dus al geweigerd op Schiphol. Je zou anders kunnen hopen dat de ESTA spoed aanvraag is goedgekeurd tegen de tijd dat je in de Verenigde Staten aankomt, maar helaas is dat dus niet mogelijk. Daarom is het dus zo belangrijk om dit ruim van tevoren te doen.

Bereid je reis goed voor

Wanneer je naar de Verenigde Staten gaat, of wanneer je op reis gaat in het algemeen, dan is het belangrijk dat je je goed voorbereid. En daar hoort de visumaanvraag natuurlijk bij. Nogmaals raden we je echt aan om een ESTA spoed aanvraag te voorkom. Tenslotte is de kans gewoon echt aanwezig dat het niet op tijd wordt goed gekeurd en dan kun je dus niet naar de Verenigde Staten vliegen. Dat zou natuurlijk heel erg vervelend zijn en het is uiteraard ook nog eens makkelijk te voorkomen. Op de website esta-aanvragen.com kun je heel erg makkelijk jouw aanvraag doen en zonder dat je hier tegen allerlei moeilijkheden aanloopt. Wanneer je naar de officiële website van ESTA gaat dan zul je hier met creditcard moeten betalen en daarnaast is alles in het Engels. Is dit verwarrend voor jou en/of heb je geen creditcard? Dan kun je hier dus geen aanvraag voltooien. Op de website esta-aanvragen.com loop je niet tegen deze problemen aan. Je kunt hier gewoon met het vertrouwde iDeal betalen en je kunt de aanvraag ook met een Nederlandse vertaling doorlopen. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk