Folders drukken

Bereik bestaande en nieuwe klanten door kwalitatieve spetterende folders drukken bij Drukwerkdeal.nl. Je kan zelfs je eigen ontwerp samenstellen om deze af te laten drukken. Bij Drukwerkdeal.nl kunnen zij in diverse vormen en formaten een folder drukken, zodat jij de geschikte folder kan maken die past bij de boodschap van jouw actie of evenement. Dit kan met het formaat, het papier en de afwerking. Je kan voor een folder drukken meerdere eigenschappen geven die jouw folder doet opvallen en origineel maken. Een folder is vaak gevouwen en Drukwerkdeal.nl geeft hier verscheiden mogelijkheden voor. Wanneer je de categorie ‘Folders gevouwen’ hebt geopend, zie je in de tab ‘Vouwwijzes’ de acht opties. Na het aanklikken van het formaat voor de folder, zie je direct welke vouwwijzen daarvoor geschikt zijn. Niet alle formaten, papiersoorten en afwerkingen zijn namelijk bij alle vouwwijzen toe te passen. Gelukkig heeft Drukwerkdeal.nl dit voor je ingesteld. Opties die niet te combineren zijn, zijn vervolgens niet meer te selecteren. Uiteindelijk stel je zo een ontwerp samen voor folder drukken met een optimaal resultaat. Heb je bestanden waar jouw ontwerp op staat voor folders drukken? Dan kan je deze meesturen en vervolgens de kenmerken invoeren. Als je nog geen ontwerpbestand hebt voor folders drukken, dan heeft Drukwerkdeal.nl de ontwerptool beschikbaar.

Folder drukken in allerlei vormen

De vouwwijze bepaalt al veel voor folders drukken. Als je kijkt naar de verschillende opties, dan ontdek je meerdere creatieve manieren om jouw folder hiermee te laten opvallen. Voor folder drukken selecteer je een van de volgende vouwwijzen:

  • Vouwen 4-zijdig
  • Kruisslag 8-zijdig
  • Wikkel 6-zijdig
  • Wikkel 8-zijdig
  • Zig-zag 6 zijdig
  • Zig-zag 8-zijdig
  • Zig-zag 10-zijdig
  • Luikvouw 6-zijdig

Op filmpjes is te zien hoe het resultaat eruit ziet na het folder drukken. Vervolgens begin je met de vormgeving van de folder. Je begint met de selectie van het formaat. Drukwerkdeal.nl heeft in totaal 12 formaten beschikbaar variërend van de A-formaten, vierkant en Din-Large. De beschikbare A-formaten verschillen van A3 tot en met A7. Bepaal welk formaat het beste is voor folder drukken om jouw actie of evenement te promoten. Als je veel informatie en foto’s erop kwijt wilt, dan vraagt dat snel om een groot formaat. Een A3 folder drukken is ideaal om op te hangen en zo de aandacht te trekken van voorbijgangers. Bij interesse kunnen ze een folder in handformaat meenemen om later rustig eens door te nemen. Folders drukken gebeurt altijd met full color. Hierbij worden de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) gebruikt om vier kleuren of meer af te drukken. Dit is geschikt voor een folder drukken met veel tekst en folders die veel afbeeldingen bevatten.

Het geschikte papier

Jouw materiaalkeuze voor folders drukken is bepalend voor de kwaliteit van de folder. Folder drukken kan op glanzend houtvrij gesatineerd papier, op de matte versie van houtvrij papier, op het ruwe houtvrij natuurkarton wit en het ruwere ongestreken houtvrije offset papier. Na het selecteren van het formaat en de vouwwijze voor jouw folders drukken, zie je vanzelf welk type papier overblijft en welke stevigheid. Hoe hoger het gewicht, hoe steviger het papier is. Je hebt de keus uit gewichten tussen de 90 en de 400 g/m2. Per papiersoort verschilt welke gewichten hierin verkrijgbaar zijn. Als je al weet dat je een folder wilt met stevig papier, dan kies je het gewicht van 250 of 400 g/m2. Ga je liever voor dunne glanzende folder drukken, dan is houtvrij mat papier van 300 g/m2 met dubbelzijdig glanslaminaat een goede combinatie. Mocht je niet goed weten hoe je de samenstelling moet maken voor jouw folders drukken. Chat of bel dan met de specialisten van Drukwerkdeal.nl.

Reageren is niet mogelijk