Goedkope WordPress hosting betekent meer mogelijkheden!

Als online bedrijfje dat websites regelt voor tal van ondernemers over heel de wereld, liepen we altijd tegen dezelfde problemen aan. Wanneer je een website verkoopt aan een kleiner bedrijf, wil dit bedrijf niet alleen dat je de website opzet. Vaak willen zij ook dat de domeinnaam door ons geregistreerd wordt en dat we de website hosten. Die mogelijkheden hadden we niet, maar we zagen ook in dat we hier wel voor moesten zorgen. Je klanten constant vertellen dat zij het zelf moeten doen (en stap voor stap uitleggen hoe dit proces werkt en welke codes wij moeten hebben) kostte ons namelijk veel klanten en veel tijd. De kosten van het registreren van een domein en het hosten via een server waren echter zo hoog dat we alsnog vast kwamen te zitten. Totdat we benaderd werden door Goedkope Webhoster. Via goedkopewebhoster.nl konden we een pakket aanschaffen met goedkope WordPress hosting. Echt goedkope WordPress hosting, want we konden alle websites voor alle klanten direct overzetten met de hulp van het team achter de website. Nu betalen we een paar euro per maand voor honderden websites. En dankzij de goedkope WordPress hosting hebben we ook nog eens de mogelijkheid om ons pakket aan diensten echt uit te breiden in de toekomst.

Waarom goedkope WordPress hosting?

Laten we eerlijk zijn: meer dan 25% van de bedrijven die een website wil hebben, doet hier uiteindelijk niets mee. Het is zonde wanneer we hier zelf een server voor neerzetten. Ook omdat dit zoveel kosten zo veroorzaken dat onze diensten bijna dubbel zo duur worden. Door te kiezen voor goedkope WordPress hosting is het mogelijk om veel meer ruimte op een server te hebben zonder dat dit ten koste gaat van de lage prijzen die we aanbieden. We zijn er trots op dat we een samenwerking hebben met deze provider, vooral omdat onze klanten er uiteindelijk van profiteren en dat is een bijzonder prettig idee. Daarnaast is goedkope WordPress hosting ideaal voor de bedrijven die niet zoveel kennis hebben van html. Door gebruik te maken van WordPress wordt het vele malen makkelijker om een website te onderhouden en zelf artikelen of aanbiedingen te plaatsen. Deels door de uitgebreide handleidingen, maar ook door het gebruiksgemak, de vele plug-ins en uiteraard onze hulp die we onze klanten aanbieden. Goedkope WordPress hosting past op die manier helemaal in het plaatje en maakt meer mogelijk voor minder geld.

Zelf een website beginnen?

Wil je zelf een website opzetten en wil je geen gebruik maken van een bedrijf als ons bedrijf? Ook dan raden we goedkope WordPress hosting van harte aan. Zeker wanneer je nog niet weet of je er echt actief mee aan het werk gaat in de toekomst. Een paar euro per maand kan namelijk elk bedrijf wel missen en door de eenvoudige opzet van WordPress wordt het veel makkelijker om ermee aan de slag te gaan. Ook wanneer je personeel aan het werk wilt zetten. Daarnaast kennen we een ander bedrijf dat gekozen heeft voor goedkope WordPress hosting. Dit bedrijf heeft meer dan duizend websites en heeft een compleet netwerk opgezet om backlinks te regelen voor andere bedrijven. Voor zulke bedrijven is het laag houden van de kosten helemaal belangrijk, want bij elke andere hostingprovider zijn zulke bedrijven letterlijk duizenden euro’s kwijt, zonder garantie dat zij dit geld ook weer terug kunnen verdienen. Wil je iets gaan doen met websites voor je bedrijf of als bedrijf zelf? Overweeg dan zeker de mogelijkheden eens rond de goedkope WordPress hosting, want dan wordt er écht veel mogelijk.

Reageren is niet mogelijk