Hapjes bestellen Dordrecht

Gaat u binnenkort een feest geven en wilt u weinig tijd kwijt zijn aan het eten? Dan kunt u hapjes bestellen Dordrecht bij Cateringservice De Gelegenheid. Na 15 jaar is dit een ervaren cateringservice dat in zijn totaliteit de catering kan verzorgen voor uw feest. Naast het eten kunnen zij ook de materialen aanleveren die nodig zijn om uw feest compleet te maken. Of u nou uw gasten een uitgebreide lunch wilt aanbieden of een warm diner, voor beide mogelijkheden kunt u bij Cateringservice De Gelegenheid terecht. Op de website cateringservicedegelegenheid.nl leest u wat ze allemaal voor uw feest kunnen voorbereiden. Via de cateringservice kunt u de hapjes bestellen Dordrecht. Met de beste samenstelling zorgt u voor een optimale culinaire invulling van de party. Naast het eten is het ook mogelijk de materialen te huren die nodig zijn om het eten zo goed mogelijk aan de gasten te presenteren en op te dienen.

Culinaire variaties voor hapjes bestellen Dordrecht

De cateringservice De Gelegenheid is variërend genoeg voor smakelijke hapjes bestellen Dordrecht. Zo heeft u al de keus uit de volgende categorieën:

 • Barbecue
 • Borrelhapjes
 • Buffetten
 • Gourmet
 • Partypan
 • Tapas

Het is dus zelfs mogelijk om voor de hele dag het eten te laten verzorgen door deze professionele cateringservice. Geef uw behoeften en wensen door en zij zorgen ervoor dat uw evenement op en top verzorgd gaat worden. Zorg daarom voor goede hapjes bestellen Dordrecht als u een party gaat geven. Als u een variatie van kleine borrelhapjes wilt aanbieden voor een feest, dan biedt De Gelegenheid de volgende samenstellingen op cateringservicedegelegenheid.nl:

 • Poke Bowl Buffet
 • Eenvoudige borrelhapjes
 • Feestelijke luxe hapjes
 • Hapjes tafel (warm & koud)
 • Tapas

Bij veel feesten doet u de gasten een groot plezier met de hapjes bestellen Dordrecht. Met dit soort kleine gerechten kunnen zij snel en gemakkelijk hun buik vullen. Zo is het mogelijk voor ze om hun gesprekken met de andere gasten te voeren en toch lekker te eten. Reken maar dat mensen trek krijgen op een evenement. Deze vragen altijd veel energie van de aanwezigen en dan is een goed geregelde catering zeer welkom. Hier staat de cateringservice De Gelegenheid zeker bij stil en daarom bieden zij een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor hapjes bestellen Dordrecht. Op de website staan de assortimenten inclusief foto afgebeeld. Onder de foto staan de hapjes beschreven die geserveerd worden in het assortiment. Op de foto kunt u namelijk niet altijd alle ingrediënten zien en daarom staan deze nog extra voor uw beschreven. Op deze manier heeft u alle informatie bij de hand voor de hapjes bestellen Dordrecht.

Bezorgd aan huis

Wanneer u al snel uw beslissingen heeft gemaakt over het hapjes bestellen Dordrecht, dan kunt u online uw bestelling doorgeven. Dat kan door de betreffende assortimenten toe te voegen aan de winkelwagen op de website. Indien u liever het eten wilt laten samenstellen door een van de medewerkers van De Gelegenheid, dan is het ook mogelijk een offerte aan te vragen. Zet via het formulier in een bericht wat voor feest u gaat geven en welke wensen u heeft voor de catering. Mocht u nog aanvullende wensen hebben voor het materiaal om uw party op te zetten, zet deze er dan ook gerust aan. De Gelegenheid is in staat uw feest in zijn totaliteit te verzorgen. Naast hapjes bestellen Dordrecht kunt u bijvoorbeeld ook extra stoelen of tafels aanschaffen voor uw feest. Zo zorgt u ervoor dat uw gasten ook lekker kunnen zitten als zij genieten van het eten. Voor uitzonderlijke wensen kunt u uiteraard ook telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van De Gelegenheid.

Reageren is niet mogelijk