Heeft u een advocaat vve nodig?

Wie in Nederland een huis koopt in een groot gebouw, krijgt zeer waarschijnlijk te maken met een Vereniging van Eigenaren. Deze VVE kan zeer goed van pas komen wanneer u gezamenlijk bijvoorbeeld het onderhoud van het pand op goede wijze wilt laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de algemene ruimtes binnen uw pand. De gangen en de gevel zijn bijvoorbeeld onderdeel van deze algemene ruimtes en wanneer er geen VVE zou bestaan, zou het altijd maar de vraag zijn of deze ruimtes onderhouden zouden worden, en zo ja, door wie dan. Ook wanneer u bijvoorbeeld een verbouwing aan uw woning wilt doorvoeren, bent u aangewezen op de VVE. In negen van de tien gevallen levert dit geen enkel probleem op, maar in een enkele situatie kan het voorkomen dat de VVE u geen toestemming geeft om uw verbouwing te laten plaatsvinden. Dat kan heel vervelende situaties opleveren. Om grote conflicten te voorkomen, raden wij u daarom aan om in een dergelijk geval zo snel mogelijk een advocaat vve in te schakelen. Wij kunnen u helpen aan een advocaat vve en wij nodigen u daarom ook van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Wij doen er alles aan om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is om het besluit van de vereniging op de juiste manier aan te vechten. Wij willen u echter wel vragen om snel contact op te nemen met ons als advocaat vve omdat het belangrijk is dat u binnen een maand na de publicatie van het besluit, protest indient. Wanneer u dit later doet, wordt het namelijk veel moeilijker om uiteindelijk alsnog uw gelijk te halen. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site Brenneradvocaten.nl te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u namelijk al op heel korte termijn aan een goede advocaat vve helpen. Wij hopen dan ook dat wij u snel een keer persoonlijk zouden mogen spreken over welke mogelijkheden u kunt benutten om het besluit aan te vechten. Onze advocaat vve legt u er namelijk graag alles over uit.

Met een advocaat vve aan uw zijde staat u sterker

Wanneer u in conflict bent gekomen met de Verenging van Eigenaren, dan is het goed om te weten dat u de hulp kunt inschakelen van een advocaat vve. Deze is namelijk gespecialiseerd in de bevoegdheden van een dergelijke vereniging en kan u daarom goed bijstaan. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de juridische gronden van het besluit van de VVE. Vervolgens doen wij er alles aan om als advocaat vve de procedures op te starten die nodig zijn om te kijken of u alsnog de toestemming kunt krijgen waar u naar op zoek was. Wij kunnen als advocaat vve veel voor u betekenen en wij hopen dan ook dat u wilt besluiten om gebruik te komen maken van onze diensten. Aarzel daarom ook vooral niet om onze hulp in te schakelen, hoe sneller u een advocaat vve inschakelt, hoe meer kans u maakt om de situatie tot een goed einde te brengen is onze ervaring.

Heeft u nog vragen?

Mocht u momenteel graag meer willen weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan raden wij u aan om even op onze site te komen kijken. Hier kunt u meer lezen over:

  • de procedures die wij kunnen opstarten
  • de mensen die wij u kunnen bieden
  • de mogelijkheid om met ons samen te werken

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk