Hoe maak je jouw werkplek online zo effectief mogelijk?

Een werkplek online hebben is voor veel zelfstandig ondernemers al heel erg normaal. Maar ook mensen met een vaste baan zie je steeds meer online werken. De corona crisis liet ons al zien dat we steeds meer afhankelijk zijn van het internet, en dat we daarin echt onze mindset moeten veranderen. Maar hoe doe je dat nou het meest effectief, dat online werken? Als je op zoek bent naar een handig programma voor een werkplek online dan moet je zeker bij Desktop To Work zijn. Zij focussen zich al jaren op tools die het mensen makkelijk maken om online te werken. Een werkplek online van Desktop To Work is zo ingericht dat je heel gemakkelijk bij alle bestanden kunt die jouw collega’s hebben gemaakt of bewerkt. Dit doen ze door gebruik te maken van de Cloud. Dit is als het ware een online omgeving waarin je allerlei zaken kunt opslaan. Waar je je ook bevindt ter wereld, je kunt (als je tenminste een goede internet verbinding hebt) overal bij je documenten die je in de Cloud hebt opgeslagen. En het fijne is, als jij wijzigingen in een bestand doorvoert, dan ziet jouw collega dat ook. Het is dus niet zo dat je gewijzigde bestanden steeds opnieuw naar iedereen moet doorsturen. Een werkplek online inrichten met behulp van de software van Desktop To Work maakt het daardoor heel gemakkelijk om met een (zelfs heel groot) team aan een project te werken, zonder dat je daadwerkelijk met zijn alleen in hetzelfde kantoor zit. Niet voor niets noemen ze deze manier van online werken ‘het nieuwe werken’.

Door corona een werkplek online zoeken

Bij Desktop To Work horen ze het natuurlijk heel vaak dat mensen door de corona crisis een werkplek online zoeken. Het spreekt voor zich dat door dit hele gebeuren in één klap super veel bedrijven op zoek zijn naar manieren om zo effectief mogelijk online te werken. Met de software van Desktop To Work kan dat gelukkig. Deze is heel gemakkelijk in te richten, en bovendien volledig online te gebruiken. De software werkt heel intuïtief en is door iedereen te gebruiken, zelfs door mensen die niet zo handig zijn met computers. Dat maakt het een werkplek online die gemakkelijk in te zetten is voor grote groepen werknemers. Je kunt de op die manier toch met elkaar verbinden en het ze makkelijk maken om online te overleggen, instructies te geven en samen aan bepaalde projecten of bestanden te werken.

Waarom zou je kiezen voor Desktop To Work?

Er zijn meerdere aanbieders van zo’n handige werkplek online, maar Desktop To Work is wel een van de meest professionele. De redenen daarvoor?

  • Ze leveren altijd optimale verbinding voor razendsnel werken
  • De software is ook op mobiel te gebruiken
  • Je kunt met hun software zelfs met de office-pakketten werken in de cloud

Met de software van Desktop To Work heb je binnen no-time een werkplek online ingericht voor jou en de rest van je collega’s of werknemers. Dit vergemakkelijkt de manier van online werken enorm, en geeft je het gevoel met zijn alleen op een kantoor te zitten. Door zo slim gebruik te maken van de cloud blijven jullie allemaal productief en lopen de zaken door zoals ze zouden moeten. Oftewel als je effectief en zo efficiënt mogelijk online wilt werken, dan kies je voor de software van Desktop To Work!

Reageren is niet mogelijk