Houd een teamuitje in Rotterdam!

Voor elk bedrijf is het zo nu en dan nodig om stoom af te blazen. U zit op kantoor 40 uur per week met anderen in een ruimte die soms benauwend kan aanvoelen. En hoe goed kent u uw collega’s eigenlijk? Er ontstaan vriendschappen en relaties op de werkvloer maar dan is er wel een relaxte sfeer voor nodig. Voor elk bedrijf in de Randstad en dan met name voor bedrijven in de grote havenstad bieden we een prachtig teamuitje in Rotterdam aan. Een teamuitje in Rotterdam kan op diverse manieren invulling krijgen. Misschien wilt u in groepjes een leuk avontuur beleven, misschien bent u van plan om echt aan de verschillende teams binnen uw bedrijf te werken. Maar het kan ook de bedoeling zijn om uw werknemers tijdens een teamuitje in Rotterdam deze mooie stad te laten zijn terwijl ze kunnen uitrusten en elkaar beter kunnen leren kennen. En ten slotte is een combi uiteraard ook een optie als u een teamuitje in Rotterdam bij Mister Rotterdam houdt. Bij ons staat de stad centraal. We zijn trots op Rotterdam en willen aan u en uw collega’s de bijzondere plekken van de stad laten zien. Dat is de reden waarom sightseeing tot de mogelijkheden hoort als u de opties op onze website bekijkt. Altijd al de Markthal willen bezoeken? Maak daar dan een gezellig teamuitje in Rotterdam van!

Tijdens dit teamuitje in Rotterdam zult u veel plezier beleven

Teambuilding is weer in de mode. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om interne opleidingen aan te bieden en om aanvullende trainingen en cursussen aan uw collega’s te geven. Maar voor hen voelt het alsof ze weer in de schoolbanken moeten zitten. Daar zit zeker de helft helemaal niet op te wachten. Aan de andere kant biedt u natuurlijk een gratis teamuitje in Rotterdam aan. Dan mag hier ook wel iets tegen overstaan. Het vinden van de juiste mix tussen plezier, elkaar motiveren en van elkaar leren staat bij ons voorop. U kiest voor een bepaald pakket en dan gaan we dat gekozen teamuitje in Rotterdam toesnijden op uw team. Want als u een kantoor hebt dan hebben uw medewerkers hele andere verwachtingen aan een teamuitje in Rotterdam dan een groep magazijnmedewerkers. Het kan geen kwaad om te informeren naar wat het perfecte teamuitje in Rotterdam is in hun ogen. U wilt niet met een Architectuur Game op de proppen komen als het overgrote deel van uw team helemaal niet van gebouwen houdt. Dan had u beter kunnen kiezen voor bijvoorbeeld:

  • Een spannende Mystery Game,
  • Een Discovery Game,
  • Of een gezellige pubquiz inclusief diner.
  • Dit zijn slechts enkele opties uit een selectie van meer dan 10 verschillende mogelijkheden.

Voor elk bedrijf bieden we het juiste pakket aan

Op onze site https://www.misterrotterdam.nl/teamuitje-rotterdam/ kunt u alle mogelijkheden rustig even doorlezen. Voelt u hier iets voor? Kijk dan ook even in onze portfolio. Daar vindt u vele foto’s van geslaagde uitjes uit het verleden. We hebben dan ook vele jaren ervaring in het organiseren van personeelsfeesten en teambuildingsactiviteiten. We spellen graag in op uw wensen omdat elk uitje voor ons weer een nieuwe uitdaging is. Maakt u daarom vooral gebruik van de mogelijkheden tot maatwerk. Laat ons weten wat u en uw personeel verlangt tijdens een dergelijk uitje. Want u kunt vele activiteiten met elkaar combineren. Als voorbeeld zou u eerst een proeverij kunnen houden. Dan nemen we u mee op een fietstocht over de Kinderdijk. En nadien verzorgen we een diner en een pubquiz. Zelfs driedaagse reizen naar Barcelona kunnen we voor uw gehele team verzorgen!

Reageren is niet mogelijk