Hulp bij het afstaan van pensioen

Begin dit jaar zijn mijn ex-vrouw en ik gescheiden. Wij hebben vele jaren goed samengeleefd, maar hebben ook vele slechte jaren gehad. Na vele jaren hebben wij besloten om te gaan scheiden, omdat wij er allebei geen vertrouwen meer in hadden dat het goed tussen ons zou komen. Wij wisten dat een scheiding zou betekenen, dat wij alles eerlijk moesten verdelen en dat wij goed naar onze financiën moesten kijken. Ik had echter niet gedacht dat het afstaan van pensioen ook verplicht zou zijn. Ik ging op zoek naar een bedrijf dat mij hierover kon adviseren en kon helpen en kwam uit bij Pensioen Zaken. Na vele goede en slechte jaren zijn mijn vrouw en ik dit jaar gescheiden. Wij hebben bijna vijftien jaar lang samengewoond, maar besloten dat wij niet meer samen verder wilden gaan. Wij zijn ongeveer tien jaar lang getrouwd en hebben dit in gemeenschap van goederen gedaan. Wij wisten dat wij door de scheiding alles eerlijk moesten verdelen en vonden dit allebei geen probleem. Dit was de afspraak die wij destijds gemaakt hadden en daarom moesten wij ook onder die voorwaarden scheiden. Ik had echter niet verwacht dat het afstaan van pensioen ook verplicht zou zijn. Ik heb altijd een betere baan gehad dan mijn vrouw en meer gewerkt, waardoor ik meer pensioen heb opgebouwd. Het kwam voor mij als een verrassing dat ik dit moest delen, maar er zat nu eenmaal niets anders op. Ik wilde graag advies van een bedrijf en hulp bij het afstaan van mijn pensioen, zodat ik dit op een goede manier kon regelen. 

Pensioen Zaken hielp mij met het afstaan van pensioen

Ik zocht online naar bedrijven die verstand hebben van het afstaan van pensioen en vond verschillende bedrijven. Ik wilde graag alles goed regelen en zocht daarom naar een bedrijf in de buurt, zodoende kon ik alles persoonlijk bespreken. Ik vond de website van Pensioen Zaken en zag dat dit bedrijf in de buurt was. Op de website van dit bedrijf vond ik al veel informatie over het afstaan van pensioen en besloot om een afspraak via de website te maken. Tijdens een gesprek vertelde ik over de scheiding en de consequenties voor mijn pensioen. Gelukkig heeft dit bedrijf veel ervaring met scheidingen en het verdelen van een pensioen en konden zij mij snel helpen. Zij wisten precies hoe wij alles eerlijk konden verdelen en na het gesprek besloot ik om verder te gaan met dit bedrijf.

Alles netjes kunnen verdelen

Het bedrijf Pensioen-zaken.nl hielp mij om het afstaan van pensioen goed te regelen. Voor mij was het niet prettig om te doen, maar ik ben blij dat ik het goed heb kunnen oplossen. De medewerkers van dit bedrijf wisten precies hoe zij alles moesten aanpakken, zodat wij dit probleem snel konden oplossen. Mijn ex en ik hebben alles nu netjes opgelost en kunnen nu apart verder gaan. Voor het afstaan van pensioen raad ik Pensioen Zaken aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verdelen van pensioenen
  • Op de website van dit bedrijf staat veel informatie over dit onderwerp
  • Dit bedrijf hielp mij om dit probleem snel en eerlijk op te lossen

Reageren is niet mogelijk