Karikatuur tekenaar op beursstand

“Met ons bedrijf nemen we ieder jaar deel aan een beurs. Daarmee willen we ons bedrijf op de kaart zetten en nieuwe klanten trekken. Het is ieder jaar weer creatief sparren over de indeling van de stand en de acties die we op de stand laten plaatsvinden. De bedoeling is natuurlijk om ieder jaar nog meer bezoekers naar onze stand te trekken dan het jaar daar voor. Maar er is veel concurrentie van soortgelijke bedrijven. We moeten dus echt opvallen tussen de rest. Daarom vinden we het zo belangrijk dat we creatieve activiteiten bedenken. We verkopen persoonlijke coaching en trainingen. We wilde dus iets op onze stand organiseren waarbij onze bezoekers centraal staan en het moest iets met een glimlach zijn. Omdat wij denken dat humor bij coaching en trainingen van cruciaal belang is. Opeens dacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om eenkarikatuur tekenaarin te huren. Eenkarikatuur tekenaarkan onze standbezoekers op grappige wijze de eerste kenmerken van de persoon op papier te zetten. Het resultaat, de tekening, kunnen de bezoekers als geschenk mee naar huis nemen zodat ze een blijvende herinnering hebben aan ons bedrijf. Mijn collega’s waren meteen enthousiast. We gingen dus op zoek naar eenkarikatuur tekenaarvoor onze stand.

Waar vind je een karikatuur tekenaar?

Via Google ben ik gaan zoeken naar eenkarikatuur tekenaar. Ik had vooraf al mijn eisen op papier gezet. Dit waren:

  • De prijs moest binnen het budget passen;
  • Veel bezoekers moesten geholpen worden;
  • De tekenaar moest enthousiast zijn;
  • Het moest weinig tijd en organisatie met zich meebrengen.

Via Google kwam ik bij de website van Karikatuurlijk! uit. Op de website www.karikaturist-inhuren.nl kon ik meteen alle informatie vinden die ik nodig had. Karikatuurlijk! is gevestigd in Almere, wat dus vrij dichtbij onze evenementenlocatie was en we dus geen reiskosten hoefden te betalen. We konden dekarikatuur tekenaarin totaal voor 4 uur inhuren. We hebben hem alleen tijdens de drukste uren op de beurs ingezet. Zo paste het ook binnen ons budget voor gadgets op de beurs. Dekarikatuur tekenaarkon wel 10 karikaturen in een uur maken. Dus we konden meerdere bezoekers blij maken met een tekening. De karikatuur dacht meteen met ons mee. Dat liet direct een blijk van enthousiasme zien. Dekarikatuur tekenaarneemt zelf zijn spullen mee, zodat wij daar als organisatie geen zorgen over hoefde te maken. Hij neemt zijn materialen mee. Wij hoefden alleen twee stoelen op een verlichte plek te organiseren. Gemakkelijker kon het dus niet.

Hoe verliep onze beursactie?

De bezoekers op de beurs reageerden super enthousiast. We hadden een intekenlijst gemaakt, want er waren zoveel geïnteresseerden. Dekarikatuur tekenaarhad de hele dag werk, dus wij hebben in totaal 40 potentiële klanten blij gemaakt. Omdat er zoveel humor voortkwam uit de tekeningen, konden we gemakkelijk in gesprek komen met onze bezoekers. Ik en mijn collega’s hadden nog nooit zo’n fijne en succesvolle beursdeelname ervaren. Van iedereen die een karikatuur tekening had laten maken, hadden we de contactgegevens gevraagd. Zo konden we eenvoudig een follow-up doen. Sommige deelnemer waren tijdens de beurs als zo enthousiast, dat ze direct een kennismakingsgesprek met ons wilde inplannen. In totaal is een kwart van onze standbezoekers die bij dekarikatuur tekenaarzijn geweest, nu daadwerkelijk klant bij ons. Zo hebben we de kosten van de actie weer mooi en ruim terugverdiend. We hebben besloten om volgend jaar weer dezelfde beursactie in te zetten en de karikatuur tekenaar van Karikatuurlijk! in te huren.”

Reageren is niet mogelijk