Kato projectinrichting zal uw kantoor totaal opleveren

U wilt een mooi en net kantoor waar uw personeel moeiteloos kan werken zonder RSI-klachten te krijgen. Dat betekent dat uw projectinrichting ergonomisch dient te zijn. Want met ergonomische meubelen wordt het lichaam van uw werknemer in een gezonde houding geduwd zodat ze langer kunnen werken zonder pijn te krijgen. Maar niet alleen de aankoop van meubelen is belangrijk op het gebied van projectinrichting. Wij van katoprojecten.nl zien het vaak misgaan. Want hebt u weleens nagedacht over de lichtinval? Of hoe u de wanden bekleedt? Misschien liggen er overal snoeren en kabels op de vloer en bestaat er het risico dat men hier over kan struikelen. Wij kunnen u helpen met de projectinrichting van ieder kantoor. Of het nu gaat om een callcenter, een kantine van een groothandel, de inrichting van uw directiekamer of de wachtkamer waar uw klanten zitten, bij ons bent u aan het juiste adres. Kijkt u eens op onze website naar de vele voorbeelden. U kunt een kijkje achter de schermen nemen en ook op onze sociale media bieden we een keur aan voorbeelden aan. Dus vergeet niet om ons te bezoeken op Facebook, Twitter en Instagram. Het belangrijke verschil tussen de projectinrichting van Kato en die van andere bedrijven is het gegeven dat we uw kaal opgeleverde kantoorpand aanpakken. We leggen vloeren, plaatsen scheidingswanden, helpen met de bekabeling en zorgen voor verlichting. Pas daarna plaatsen we de meubelen.

Denk aan een ergonomische werkplek, kies voor Kato projectinrichting

Het moge nu hopelijk wel duidelijk zijn dat u niet te licht moet denken over projectinrichting. Het kan er zeker op de langere termijn voor zorgen dat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf zienderogen terugloopt. En dat is voor iedere werkgever een belangrijk gegeven. Wij maken gebruik van topmateriaal. We verkopen enkel meubelen van gerenommeerde topmerken die meubelen produceren waar u jaren mee vooruit kunt. Qua kantoorinrichting zult u bij Kato niets te kort komen. Qua projectinrichting valt echter niet alleen de kantoorinrichting maar ook de inrichting van tijdelijke werkplekken. Misschien zit u midden in een transitie en werkt u op een tijdelijke werkplek. Of wilt u een kantoortje laten inrichten voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld tijdens een jaarbeurs, evenement of festival? Genoeg redenen om weer bij ons aan te kloppen. Want niet alleen kunt u kantoorinrichting kopen, u kunt tevens huren en leasen. En alsof dat nog niet genoeg was helpen we u tevens erg graag mee met verhuizen naar uw nieuwe locatie. We zijn aldus een totaalbedrijf dat u van begin tot eind bijstaat. Of u nu wilt huren of kopen, qua projectinrichting is er altijd wel iets te vinden bij Kato Projecten.

Ook voor het inrichten van specifieke ruimtes kunt u bij ons aankloppen

Hebt u nog vragen over projectinrichting? Dan willen we u erg graag uitnodigen voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Enschede. U krijgt direct een goed beeld van een ergonomisch kantoor want onze eigen inrichting is natuurlijk een goede reflectie van onze werkzaamheden. Spreek een medewerker aan via de chat, bel of stuur een e-mail om een afspraak te maken of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als u graag op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen binnen de wereld van projectinrichting dan is het geen slecht idee om u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Hopelijk bent u tevreden over ons aanbod en onze service. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het inrichten en leveren van alle kantoorbenodigdheden. Laat gerust een beoordeling achter op de website. Op dit moment hebben we een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,7. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk