Kies nu voor een vakantie én een haartransplantatie in Turkije

esteworld-haartransplantatie - Haartransplantatie turkije

Als je je haar verliest, dan wil je het liefst al het haar weer op je hoofd plakken. Maar dat is natuurlijk tevergeefs. Als je een beetje geluk hebt, dan behoor je tot de groep mannen die er juist beter uit gaan zien als ze hun haar verliezen. Gezien deze groep mannen kleiner is van 1% van alle mannen, is deze kans niet zo groot. Dus je zult actie moeten ondernemen als je je haar verliest. Vaak hebben mannen last van een terugtrekkende haarlijn waardoor er bijvoorbeeld kale plekken ontstaan aan de voorkant van de schedel. De kale plek op het achterhoofd is ook een bekend fenomeen waar veel mannen last van hebben. Dit soort kalende plekken zijn eenvoudig te verhelpen met behulp van een haartransplantatie in Turkije. Waarom Turkije? Niet in de laatste plaats omdat het leuk is om gelijk een vakantie aan de haartransplantatie in Turkije te verbinden. Als je dan toch een haartransplantatie moet ondergaan, waarom dan niet meteen in een lekker warm land? Maar dat alleen is natuurlijk niet reden genoeg, want het is ook belangrijk dat je haartransplantatie in Turkije ondergaat in een goede kliniek. Dat is dan ook meteen de primaire reden waarom het een goed idee is om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen. In Turkije vind je namelijk één van de beste, zo niet dé beste, haartransplantatie klinieken van heel Europa. Het gaat hier om Estaworld haartransplantatie Turkije. Dit is een kliniek die is goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid. Tevens beschikt de kliniek over alle relevantie kwaliteitskeurmerken. Zoals gezegd is het fijn als je een vakantiegevoel kun combineren met een haartransplantatie in Turkije. Via Esteworld is dit zeker mogelijk, want je krijgt een ware VIP behandeling. Je wordt netjes opgehaald vanaf het vliegveld. Daarna wordt je naar een luxe hotel gebracht waar je heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Uiteraard moet je ook een behandeling ondergaan. Dus het is niet alleen maar ontspannen en vakantie vieren. Maar het is toch wel fijn om te weten dat je buiten de behandeling kunt genieten van luxe, mooie weer en de Turkse gast vrijheid. Dat alles maakt dat een haartransplantatie in Turkije een zeer fijne en plezierige ervaring is. Uiteindelijk gaat het om het resultaat dus na de behandeling kun je binnen een jaar een volledig nieuwe haardos verwachten.

Wat je kunt verwachten van een haartransplantatie in Turkije

Als je kiest voor een haartransplantatie in Turkije dan mag je allereerst topkwaliteit verwachten. Daarom geeft Esteworld iedere cliënt garantie op resultaat. Verder kun je vanaf december 2016 profiteren van Nederlandse behandeling. Voorheen was dat nog niet het geval, maar nu kun je rustig naar Turkije gaan als je bijvoorbeeld de Engelse taal niet goed beheerst. Dat is wel zo fijn, want alles wordt dan in je eigen taal uitgelegd. Ook al beheers je het Engels wel, dan nog is het wel zo fijn als de begeleiding Nederlands is. De behandeling vindt plaats in Turkije, maar na de haartransplantatie in Turkije kun je In Nederland terecht voor de nazorg. Je hoeft dus niet constant terug te vliegen naar Turkije. Een eenmalig bezoek is leuk als je er gelijk een vakantie van maakt, maar als je meerdere keren terug moet vliegen, dan wordt het wel vervelend.

Voor meer informatie bezoek je de site

Als je meer informatie wilt, dan kun je in eerste instantie de site http://www.esteworld-haartransplantatie.nl/ bezoeken. Hier vind je onder andere informatie over:

  • De haartransplantatie
  • De klinieken
  • De behandeling
  • De artsen
  • De tarieven
  • De ervaringen van anderen

Reageren is niet mogelijk