Kies voor dokterlifestyle

Als er een ding is wat ik absoluut verschrikkelijk vind, dan is het wel om naar de winkel te moeten gaan en hier condooms te kopen. Zeker in een klein dorp als waar ik woon is de kans aanzienlijk groot dat je een bekende tegenkomt en dat vind ik toch zo beschamend. Het is natuurlijk goed dat je het veilig doet, maar dat hoeft niet iedereen die ik kan te weten. Ik ben dan ook maar wat blij dat ik de website van dokterlifestyle heb ontdekt. Op Dokterlifestyle.com hebben ze een ruim assortiment.

  • Condooms
  • Glijmiddel
  • Libido verhogende middelen

Je kunt hier echt voor van alles terecht om je seksleven zo goed en veilig mogelijk te houden. Natuurlijk is het prettig als een meisje aan de pil is, maar ik neem nooit enig risico. Voor je het weet heb je een soa te pakken en dat is wel het laatste waar ik op zit te wachten. Ik zorg er dus altijd voor dat ik condooms bij me heb als ik uitga bijvoorbeeld. Daarnaast heb ik ook nog wel eens wisselende contacten en dat vergroot het risico op een soa. Toch ga ik er liever niet voor naar de winkel en met een website als die van dokterlifestyle is dat ook helemaal niet meer nodig.

Alles bij dokterlifestyle

Wat ik doe is dat ik eens in de zoveel tijd naar de website van dokterlifestyle ga om hier een bestelling te plaatsen. Ik vind het persoonlijk heel erg prettig dat ze hier zo discreet zijn. Dit betekent namelijk dat ik me nooit zorgen hoeft te maken over of iemand zal zien waar ik een bestelling geplaatst heb. Zelfs de betaling staat niet onder de naam van dokterlifestyle. Dat was de eerste keer wel even schrikken! Ik had over het hoofd gezien dat ze ook hierin een grote mate van discretie toepassen en ik had dus even geen idee waar het bedrag vandaan kwam. Gelukkig kwam het bedrag me wel bekend voor en was ik er zo achter! Op de website Dokterlifestyle.com kun je ook direct lezen dat ze hier je bestelling volledig discreet verzenden. En daar is geen woord van gelogen. Alles wat je bestelt wordt netjes in een blanke envelop gedaan. Je komt er pas achter wat erin zit wanneer je het open maakt. Gelukkig is er bij mij niemand in huis die mijn post open maakt, dus tot nu toe heb ik het inderdaad altijd volledig discreet kunnen houden!

Een zeer positieve ervaring

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tot nu een zeer positieve ervaring heb gehad met dokterlifestyle. Niet alleen hebben ze een zeer ruim assortiment op de website waar je een keuze uit kunt maken, het is ook nog eens heel erg makkelijk om een bestelling te plaatsen. Je krijgt de keuze om dit anoniem te doen of je kunt een profiel aanmaken. Natuurlijk zitten er voordelen aan deze laatste optie. Zo krijg je regelmatig leuke extra’s waar je gebruik van kunt maken. De eerste paar keer heb ik altijd voor de anonieme optie gekozen, maar inmiddels heb ik een profiel aangemaakt en ik kan je vertellen dat het wel degelijk de moeite waard is. Ze hebben regelmatig leuke acties die je toch eigenlijk niet wilt missen bij dokterlifestyle. En zolang niemand anders je email leest, is dat toch ook wel behoorlijk discreet! Als jij dus op zoek bent naar condooms, glijmiddel of erectiepillen, dan kan ik je zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van dokterlifestyle. Je gaat hier namelijk zeker vinden waar je naar op zoek bent.

Reageren is niet mogelijk