Koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes bedrukken | Barista Hotelware

Laat uw koffiekopjes bedrukken door Barista Hotelware. Daar zijn ze ervaren in het bedrukken van servies met het logo naar uw keuze. Niet alleen beschikken zij over de beste techniek om het logo zo nauwkeurig mogelijk op uw servies te zetten, maar denken zij ook met u mee over de branding. Samen met u bedenken zij hoe het logo het beste tot zijn uiting komt. Denk maar niet dat koffiekopjes bedrukken eenvoudig is. Er komt veel bij kijken en de manier waarop het gezet wordt en de keuze van het servies spelen daarbij een grote rol. Barista Hotelware is daar zich zeker bewust van. Op de website barista-hotelware.com is te lezen hoe zij werken en wat voor type servies zij in het assortiment hebben. Daarnaast staan er ook afbeeldingen van eerdere collecties die door hen zijn bewerkt. Zo hebben klanten als u de mogelijkheid inspiratie op te doen en te zien hoe logo’s op de modellen eruit komen te zien. Het gaat namelijk om een totaalproduct: uw koffie of thee gecombineerd met de mok of kopje en het logo van uw restaurant. Al deze facetten moeten goed bij elkaar komen om zo de uitstraling neer te zetten die bij u past.

Koffiekopjes bedrukken, een zorgvuldige techniek

Barista Hotelware staat voor kwaliteit, waarbij ze rekening houden met de kwaliteit van de klant. Een goede koffie of thee moet in een mooi servies geserveerd worden met een representatief logo. Hierop is het productieproces voor koffiekopjes bedrukken zeker op aangepast. Koffiekopjes bedrukken vindt op dusdanige wijze plaats, zodat uw logo er goed uitziet. Porselein bedrukken gebeurt door middel van transferdruk. Hierbij wordt keramische inkt aan de hand van bedrukte transfers op de koppen of mokken gedrukt. De transfers zijn grote vellen papier waarop de kleuren bedrukt worden. Per kleur moet de bedrukking vier uur drogen. Als ze allemaal droog zijn, worden ze afgelakt en daarna pas op het porselein gezet. De logo’s worden op de transfervellen losgeknipt en in water gelegd zodat de bovenlaag met keramische inkt los komt. Dit wordt met de hand op uw porselein geplakt, waarna deze in een oven van 850 graden worden gezet om te drogen. Deze techniek wordt toegepast op de volgende soorten servies in het assortiment van Barista Hotelware:

  • Koppen en schotels
  • Mokken
  • Latte Macchiato
  • Thee
  • (Water)glazen

Voor het koffiekopjes bedrukken zijn de volgende series beschikbaar:

  • Bologna
  • Milano
  • Roma
  • Venezia
  • Specials

Iedere serie heeft weer andere vormen en bekijk goed welke modellen geschikt zijn voor uw logo. Bedenk dat uw logo op het ene model anders uit kan komen dan op een andere. Daarnaast moet het model ook bij de uitstraling van uw restaurant passen. Op de website barista-hotelware.com staan foto’s van eerdere opdrachten. Zo is te zien hoe de combinatie van logo’s en de modellen uitkomen. Kopjes zijn vaak in verschillende maten beschikbaar, bedenk hierbij welk formaat passend is bij het logo dat afgedrukt moet worden.

Een winstgevende combinatie

Voor koffiekopjes bedrukken moet u naast het logo dus ook het perfecte servies gevonden hebben. De combinatie kan ervoor zorgen dat uw bedrijfslogo nog beter eruit ziet. Bij Barista Hotelware vindt u vast en zeker de geschikte serie waarin uw logo optimaal uitkomt. Kijk goed op barista-hotelware.com wat ze allemaal in hun collectie hebben en gebruik de foto’s van het al bedrukte servies als voorbeeld. Twijfel niet meer aan het koffiekopjes bedrukken, dit is een goede investering in uw horecaonderneming. Uw logo moet volop te zien zijn, op alle mokken en kopjes die u uitserveert. Met koffiekopjes bedrukken zorgt u ervoor dat u een onuitwisbare indruk maakt bij uw koffie- en theedrinkende klanten. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk