Konica

Na jaren succesvol te zijn geweest op het gebied van fotomaterialen, ging Konica zich in de jaren 90 ook richten op het leveren van kopieermachines. Een stap die aansluit bij de digitale revolutie die in die tijd steeds meer vorm ging krijgen. De computer kwam steeds meer in opkomst en het werd duidelijk dat dit een apparaat ging worden waar niemand meer om heen kon. Hoewel de fotografie nog een erg gewilde markt was, bleek de kantoorapparatuur steeds gewilder te worden. Bedrijven gingen steeds meer met computers werken en het werd duidelijk dat hier elektronische apparaten als kopieermachines bij aangeschaft moesten worden. In 2003 besloot Konica de kennis omtrent kantoorapparatuur uit te breiden en dit leidde tot een samenwerking met het merk Minolta. Tegenwoordig zijn deze namen gelijk aan kantoormachines als printers, scanners, kopieerapparaten en multifunctionals. Bij veel bedrijven staat inmiddels een of meer machines die volop gebruikt worden door het personeel om de dagelijkse workflow draaiende te houden. JWS Alles voor Kantoor levert al jaren de apparaten van Konica en zijn daarom specialist op het gebied van hun producten.

Konica, efficiency op kantoor

Met de juiste apparaten is het voor de medewerkers des te plezieriger om hun werk te doen. Konica Minolta staat hier goed bij stil en ontwikkelt continue de beste machines die van toegevoegde waarde kunnen zijn op kantoren. Het zijn echter grote apparaten en er komen veel kosten bij kijken als deze worden aangeschaft. Daarom is het voor bedrijven een behoorlijke stap om deze investering te doen. Bij JWS Alles voor Kantoor werken mensen die een organisatie kunnen adviseren in de aanschaf van een dergelijke machine. Via de website jwsraalte.nl kan je een adviesgesprek aanvragen met een van de medewerkers. Zij zullen vragen naar de wensen en eisen van de organisatie om vervolgens een apparaat te selecteren op basis van de volgende eigenschappen:

  • Snelheid: aangegeven in papier per minuut.
  • Papier: op welke formaten papier geprint kan worden, zoals A6-A3 formaat.
  • Gebruik: aanwezigheid touchscreen.
  • EfficiĆ«ntie: de verwerking van complexe opdrachten. Bijvoorbeeld de mogelijkheid te nieten, of afwisselend dubbelzijdig en enkelzijdig printen.

Scannen is tegenwoordig ook een belangrijke activiteit geworden en Konica biedt naast de scanners ook de beste mogelijkheden bij de multifunctionals. Documenten moeten steeds vaker digitaal bewaard worden en beschikbaar gesteld worden. Met het oog op het nieuwe werken en de cloud is het handig dat gescande documenten overal te bereiken zijn. Een goede scanner of multifunctional kan hiervoor van toegevoegde waarde zijn en bijdragen aan de digitalisering binnen een organisatie.

Stel de hoogste eisen

Voor de aanschaf van een apparaat van Konica mag u hoge eisen stellen. Naast efficiency wilt een bedrijf ook kwalitatieve en representatieve documenten leveren aan de klanten. Alles wat wordt geprint of gescand met dit apparaat is representatief voor uw bedrijf. Wanneer uw medewerkers slechte geprinte documenten aanleveren bij de klanten, dan staat dit slecht voor uw eigen organisatie. Konica levert de apparaten die met een enorme snelheid documenten afdrukken in de mooiste kleuren en de beste scans leveren. De medewerkers van JWS Alles voor Kantoor staan voor u klaar om u te adviseren in de aanschaf van het beste apparaat voor uw kantoor. Zorg ervoor dat u de wensen en werkzaamheden van uw werknemers goed in kaart heeft, om zo in te schatten welk apparaat het beste aansluit bij de workload. Konica biedt diverse soorten apparaten die geschikt zijn voor de kleine bedrijven tot aan de grote organisaties. Wat voor soort organisatie u ook representeert, de adviseurs van JWS willen u graag te woord staan. mocht u de apparaten van Konica graag zelf willen zien, dan kan dat in de showroom van JWS Alles voor Kantoor.

Reageren is niet mogelijk