Kunstgras in tuin

Het hebben van een mooi groen gazon in uw tuin is natuurlijk prachtig. Als u echter normaal gras heeft in plaats van kunstgras in de tuin dan kan dit veel onderhoud met zich meebrengen. Dankzij ongedierte, zon, droogte of juist veel regen kan een grasmat flink wat te verduren krijgen. In uw tuin kunstgras aanleggen of aan laten leggen is in zo’n geval zeker een oplossing om eens te overwegen. Er zijn namelijk veel voordelen te behalen als u voor deze optie kiest. In uw tuin kunstgras aanleggen is namelijk een zeer onderhoudsvriendelijke manier om altijd een groen gazon te hebben. Daarnaast voorkomt het veel andere problemen die u misschien met een grasveld in verband brengt. Kinderen zullen niet meer vieze vlekken in de kleren krijgen als u in uw tuin kunstgras heeft. Daarnaast is het handig dat er geen ondergrond met modder en zand nodig is om kunstgras aan te leggen. Ook een balkon of dakterras kan eenvoudig een heerlijke tuin met kunstgras worden. Het beoefenen van diverse sporten op deze ondergrond is tevens aan te raden. Het scheelt qua onderhoud en ook met slecht weer kan het gewoon worden gebruikt. In alle gevallen is het goed om te weten dat u bij Van De Lockant terecht kunt voor diverse soorten van kwalitatief hoogwaardig kunstgras.

Kunstgras in de tuin heeft veel voordelen

Zoals eerder al te lezen valt zijn er veel voordelen te behalen als u uw tuin van kunstgras gaat voorzien. Het gras zal er het hele jaar mooi groen bij liggen en er hoeft veel minder onderhoud worden gedaan. Zo hoeft u het natuurlijk niet te maaien en hoeven de kantjes niet worden bijgewerkt. Modderpoelen zullen niet meer voorkomen en het zal er dus een stuk netter uit gaan zien dat het geval is bij echt gras. Daarnaast zijn er nog een handvol andere voordelen te behalen als u kunstgras in de tuin heeft. Dit zijn onder andere de volgende:

  • Duurzaam: het gras gaat lang mee en heeft geen mest en bestrijdingsmiddelen nodig
  • Veilig en egaal: kinderen zullen niet blijven haken achter molshopen en oneffenheden en niet in (scherp) onkruid stappen
  • Minder hooikoortsklachten: er komen uiteraard geen pollen vrij bij kunstgras
  • Handig voor dieren: lekker zacht voor beesten en honden- en kattenpoep kun je gemakkelijk verwijderen

Het is tevens handig dat kunstgras in een tuin in veel vormen, formaten en figuren kan worden aangelegd. Het kan gewoon in een bepaalde vorm worden geknipt zodat ook loze hoeken gaten kunnen worden opgevuld. Voor elke tuin is het kortom uitermate geschikt.

Laat het aanleggen of doe het zelf

Bij Van De Lockant kunt u er voor kiezen om het gras zelf in uw tuin te leggen of het door onze vakmensen te laten doen. Wij kunnen u namelijk de diverse soorten en maten die wij op voorraad hebben snel leveren zodat u geld kunt besparen door het zelf in uw tuin te plaatsen. Het is echter ook mogelijk om het compleet door ons te laten doen. Wij komen dan bij u langs om het kunstgras in de tuin te leggen en nemen hierbij van A tot Z alle taken voor onze rekenen. Qua prijzen is het goed om te weten dat er verschillende categorieën kunstgras zijn die onderling in prijs verschillen. Het hangt van de ondergrond en de toepassing van het gras af wat voor u de beste keuze is. Als u dit eerst rustig wilt bekijken dan kunt u stalen aanvragen zodat u het kunt zien en voelen voordat u beslist welke soort het gaat worden.

Reageren is niet mogelijk