Lease auto

Heb jij als zzp’er of MKB’er een wagen nodig voor je werk? Dan is kiezen voor een lease auto een goed idee. Dit levert je verschillende voordelen op, waarvan de eerste is dat je niet meteen een heel groot bedrag kwijt bent voor de aankoop van je vierwieler. Iedere ondernemer weet dat het lastig kan zijn om over een dergelijk groot budget te beschikken en dat is natuurlijk helemaal het geval als je net met je onderneming begint. Je wilt je uiteraard niet meteen onnodig in de schulden steken en dan komt een lease auto goed van pas. Je hebt immers toch vervoer nodig. Door te kiezen voor leasen, kies je toch voor eigen vervoer, zonder dat je meteen een hele bak geld kwijt bent aan het aankoopbedrag. Je betaalt dan immers gewoon een vast bedrag per maand, waardoor je kosten veel beter verspreid zijn. Een ander pluspunt wat dit betreft is dat je dit maandbedrag vaststaat, zodat je van tevoren al precies weet hoeveel kosten je zult hebben. De wegenbelasting en de verzekeringskosten zitten hier al in verwerkt, waardoor je geen extra bijkomende kosten meer hebt. Met een lease auto weet je dus precies waar je aan toe bent wat betreft de kosten.

Andere voordelen van een lease auto

Hoe zit het nu met reparatiekosten? Ook deze hoef je niet zelf te betalen, net als onderhoudskosten. Al deze bedragen zitten al verwerkt in het maandbedrag dat je betaalt en in het geval van onderhoud of reparatie aan je lease auto kom je dus niet plotseling voor extra kosten te staan. Dat is voor velen echt een heel groot voordeel, je weet immers iedere maand precies hoeveel kosten je zult hebben en kunt daardoor een veel betere financiƫle planning maken. Een ander groot voordeel van een lease auto is dat je deze na verloop van tijd gewoon weer inlevert bij de leasemaatschappij en je vervolgens weer een nieuwe auto uitkiest. Je hoeft je niet druk te maken om de restwaarde, of het wel genoeg oplevert om weer een nieuwe wagen aan te schaffen. Ook dat scheelt natuurlijk heel veel zorgen. Zet je alles op een rijtje, dan zijn de voordelen van een lease auto dus:

  • geen groot investeringsbedrag
  • geen onverwachte kosten aan onderhoud of reparaties
  • geen zorgen om de restwaarde
  • iedere maand een vast bedrag, dus financiĆ«le duidelijkheid

Lease bij AutoLeaseCentrale

Zie jij een lease auto ook wel zitten, dan ben je hiervoor bij AutoLeaseCentrale aan het juiste adres. Natuurlijk zijn er ook andere leasemaatschappijen en autodealers waar je terecht kunt, maar zij zijn vaak aardig duurder. Het voordeel van AutoLeaseCentrale is dat zij weinig overheadkosten hebben, aangezien zij hun zaken online regelen. Een ander pluspunt is dat zij samenwerken met veel dealers door heel Nederland, waardoor je altijd kunt kiezen uit veel verschillende soorten auto’s en je lease auto bovendien snel tot je beschikking hebt. Op het moment dat jij besluit dat je wilt leasen, wil je immers niet nog maanden hoeven te wachten tot jouw gewenste wagen eindelijk voor je klaarstaat. Een ander kenmerk van dit leasebedrijf is dat zij simpel, overzichtelijk en transparant werken en bovendien volkomen onafhankelijk zijn. Ben jij benieuwd naar het aanbod dat zij te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op hun website en geef daar aan wat voor merk en model jij zoekt, hoe lang je wilt leasen en wat voor kilometrage jouw voorkeur heeft. Je ziet dan meteen het complete aanbod dat past bij jouw wensen. Het mag duidelijk zijn, AutoLeaseCentrale is het adres om naar toe te gaan als jij op zoek bent naar een zakelijke lease auto!

Reageren is niet mogelijk