Leo Houkamp

Leo Houkamp is succesvol ondernemer die als passie heeft om zijn kennis en ervaring te delen met andere ondernemers. Zijn doel is om iedere ondernemer succesvoller te laten zijn. De visie van Leo Houkamp is dan ook dat succes een keuze is. Om deze keuze bewuster te kunnen maken heeft Leo Houkamp programma’s ontwikkeld en boeken geschreven en organiseert hij vier keer per jaar Leo’s borrel, waar verschillende mediamensen bij aanwezig zijn.

Het verhaal van Leo Houkamp

Leo Houkamp is opgegroeid in een arbeidersfamilie. Na zijn universitaire studie Nederlands Recht specialiseerde Leo Houkamp zich in het ondernemerschap. Ook dankzij zijn eigen successen en een proces van vallen en opstaan heeft Leo Houkamp hierin veel kennis opgedaan en deze kennis deelt hij tijdens borrels, lezingen, boeken en televisieprogramma’s met andere ondernemers. Leo Houkamp runt onder andere vier hotels, in Azië en het centrum van Rotterdam, verschillende succesvolle mediaconcepten

Succes aan tafel is één van de mediaconcepten welke is bedacht door Leo Houkamp. In Succes aan tafel komen iedere week zes gasten uit de ondernemerswereld bij elkaar om te praten over actualiteiten uit de sector van de betreffende gasten. Het doel van Leo Houkamp bij dit programma is geweest om op een interactieve manier een grote groep ondernemers te kunnen informeren over interessante actualiteiten en hiermee ondernemers inspiratie te laten opdoen om hun eigen successen te vergroten. Leo Houkamp heeft naast Succes aan tafel ook vele andere programma’s bedacht, zoals Altijd Jong en De Succesfactor.

Het leven van Leo Houkamp staat in het teken van ondernemen en het helpen van andere ondernemers om succesvoller te worden. Zo laat Leo Houkamp tijdens Leo’s borrel, die vier keer per jaar wordt georganiseerd, ook zien hoe succesvol ondernemen eruit kan zien. Met vele belangrijke gasten en de beste internationale DJ’s op het programma, is dit evenement een goede demonstratie van het succes en ondernemerschap dat Leo Houkamp uitdraagt.

Niet alleen op specifieke ondernemers platforms draagt Leo Houkamp echter zijn visie uit. Zo is Leo Houkamp ook het brein achter Succes in 7 stappen, een programma uitgezonden op RTL4 en RTL7. Leo Houkamp’s missie is dan ook om iedereen succesvoller te maken.

Naast televisieprogramma’s, Leo’s borrel en de exploitatie van hotels probeert Leo Houkamp ook op een andere wijze ondernemers te stimuleren om succesvoller te worden.. Meer over Leo Houkamp en het programma Succes aan tafel vindt u op de website van dit Business to Business programma.

Reageren is niet mogelijk