Longhorn schedel voor decoratie

Ben jij op zoek naar een stoer, uniek element ter decoratie van een van de ruimtes in je huis? Dan kan een longhorn schedel een goede keus zijn. Wat voor soort interieurstijl jij ook gekozen hebt, modern of klassiek, schedels komen er als decoratie altijd tot hun recht. Het mooie er aan is ook dat ze voor iedere ruimte geschikt zijn. Zowel in de woonkamer, als in de hal, keuken of slaapkamer geeft het een mooi accent. Maar een longhorn schedel is niet alleen heel geschikt om binnenshuis te gebruiken, het is ook een prachtig object om buitenshuis op te hangen. Heb jij een houten veranda, dan past dit er echt heel goed bij. Ook als je een houten schuurtje in de tuin hebt staan is dit een mooi decoratieobject. Door de stoere uitstraling creƫer je echt een gevoel van buitenleven. Er zijn dus heel veel verschillende manieren waarop je een dergelijke accessoire kunt gebruiken. Wel belangrijk is het om in het oog te houden dat een longhorn schedel vrij groot is, de hoorns hebben een grote spanwijdte. Heb jij een klein huis en weinig ruimte, dan kun je misschien beter voor een ander soort schedel kiezen, zoals die van een buffel.

Wat is een longhorn schedel?

Wat haal je nu eigenlijk in huis als je een longhorn schedel koopt? Dit is een schedel die afkomstig is van een Texas Longhorn rund, een koeienras dat van oorsprong uit Amerika komt. Het leefde daar lange tijd in het wild en om zich goed te kunnen verdedigen tegen natuurlijke vijanden, hebben deze runderen in de loop der jaren grote hoorns ontwikkeld. Deze hebben een zeer ruime spanwijdte, van ongeveer 140 tot 170 centimeter. Dit ziet er natuurlijk erg imposant uit! Nu is het natuurlijk niet zo dat als jij bij Buffalo Schedels een longhorn schedel koopt, dat deze afkomstig is van een dier dat in het wild geschoten is. Zij kopen deze in via de vleesindustrie. Texas Longhorns worden nu namelijk gefokt voor hun vlees en nadat de dieren geslacht zijn, blijven de schedels natuurlijk over. Buffalo Schedels koopt deze in en geeft daarmee ook dit deel van het dierenlijf een goede bestemming. Kies jij voor een van de schedels uit hun collectie, dan ontvang je bij hen altijd een certificaat van echtheid waarmee ook duidelijk wordt waar het dier geleefd heeft. Kies jij voor een longhorn schedel, dan kies je dus echt voor een uniek decoratiestuk.

Kies uit een uniek aanbod

Bij Buffalo Schedels kun je dus kiezen uit een uniek aanbod. Wat je op hun website ziet staan, is ook echt wat je krijgt als je bij hen bestelt. Zoals gezegd is iedere longhorn schedel uniek, dus het is de moeite waard om de verschillende exemplaren rustig te bekijken en te ontdekken welk variant jij het mooist vindt. Je kunt bij hen kiezen uit:

  • ongebleekte exemplaren
  • gebleekte exemplaren
  • gegraveerde exemplaren

Welke variant het best bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen smaak. Een ongebleekte longhorn schedel is helemaal natuurlijk, het is echt zoals het dier was en er is niets aan veranderd. Dit zorgt dus voor een heel natuurlijke uitstraling. Het voordeel van de gebleekt exemplaren is dat de kleur van de schedels veel helderder is en dat ze daardoor ook meer de aandacht trekken, ze vallen meer op. Een gegraveerde schedel heeft uiteraard een heel bijzondere en unieke uitstraling. Bekijk dus gewoon eens de verschillende mogelijkheden die Buffalo Schedels te bieden heeft, ze hebben ongetwijfeld een longhorn schedel die uitstekend in jouw interieur past!

Reageren is niet mogelijk