Maak het jezelf gemakkelijk en stap over op payrolling

Prokx payroll professionals

Vaak zie je dat een bepaald voordeel niet los kan bestaan van allerlei nadelen die als het ware aan dat voordeel vastkleven. Zo is het ook met het hebben van je eigen personeel. Het voordeel is dat je zelf niet alles hoeft te doen en dat je bepaalde zaken kunt uitbesteden aan je personeel. Op deze manier worden je lasten verlicht en dat is uiteraard een groot voordeel. Los daarvan ben jij degene die de baas is en dat betekent dat jij verder geen verantwoording schuldig bent aan iemand boven jou. Het aannemen van personeel lijkt dus een groot voordeel te zijn. Toch kleven er allerlei nadelen aan vast wanneer je personeel aanneemt. Voorheen moest je inderdaad alles zelf doen, maar dan wist je in ieder geval wel zeker dat het goed kwam. Niet voor niets zeggen veel mensen dat wanneer je iets goed wilt doen, dan kun je dat het beste zelf doen. Als je het uitbesteedt, dan is het maar de vraag of die persoon het met dezelfde passie en kunde doet als jij. Dus als je alleen bent, dan heb je altijd het overzicht en je bent eindverantwoordelijk voor je eigen activiteiten. Als het mis gaat kun je alleen jezelf de schuld geven. Als je personeel het verknalt, dan kun je het personeel wel een standje geven, maar jij bent uiteindelijk eindverantwoordelijk. Als je dus een fout maakt en de verkeerde persoon aanneemt, dan zit jij met de gebakken peren opgescheept. Verder krijg je te maken met extra werk. Je huurt personeel in om je werk te verlichten, maar tegelijkertijd krijg je te maken met extra werkzaamheden. Je moet bijvoorbeeld letten op de salarisadministratie. Gelukkig kun je dit weer uit handen geven via payrolling. Als je personeel inhuurt, dan krijg je extra zorgen, maar die zorgen kun je vervolgens weer weghalen door gebruik te maken van payrolling. Zo geniet je van het voordeel van extra personeel zonder het bijkomende nadeel van extra administratie. Dus wil je graag wel extra personeel aannemen, maar heb je geen zin in alle rompslomp die daar bij komt kijken, maak dan gebruik van payrolling. Je kunt hiervoor terecht op prokx.nl.

Blijf de baas op de werkvloer zonder de lasten via payrolling

Mensen willen graag vaak van twee walletjes eten en als dit mogelijk is, dan is er geen enkele reden om dit niet te doen. Als je dus kunt profiteren van de voordelen zonder de nadelen, dan is dat uiteraard goed nieuws. Als je gebruik maakt van payrolling via Prokx Payroll Professionals, dan blijf je dus gewoon de baas op de werkvloer. Het personeel werkt voor jou, maar ze worden betaald door Prokx Payroll Professionals. Dus jij profiteert van het personeel, want ze voeren de werkzaamheden uit die jij graag uitgevoerd ziet worden. Maar je hoeft vervolgens niet aan de slag met zaken als:

  • Salarisadministratie
  • Personeelskosten
  • Arbeidsrechtelijke risico’s

Als je gebruik maakt van payrolling, dan heb je geen omkijken meer naar dit soort zaken. De relatie tussen jou en je werknemers wordt daardoor ook veel transparanter. Vaak zijn het geldzaken die roet in het eten gooien. Maar aangezien jij niet degene bent die het personeel uitbetaalt, kan dat nooit meer een reden zijn tot conflict. Dat is dus nog eens een bijkomend voordeel van payrolling.

Meer weten over Payrolling? Neem contact op met Prokx Payroll Professionals

Mocht je interesse hebben in payrolling en wil je graag meer informatie, dan kun je via de site heel gemakkelijk contact opnemen met Prokx Payroll. Dit kan via het contactformulier, maar je kunt natuurlijk ook bellen of e-mailen. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk