Met onze nieuwe winterbanden kunt u veilig het najaar tegemoet

Bij Techno-Wheels kunt u terecht als u op zoek bent naar nieuwe winterbanden. En dat is op dit tijdstip helemaal niet zo vreemd, we zitten zo onderhand in de nazomer, de hittegolven van dit jaar zitten er zo goed als op en het is tijd om weer aan het werk te gaan. In september en zeker in de herfst kan het weer behoorlijk omslaan. Met als gevolg dat er een laagje water op het asfalt blijft liggen. Dat geldt vooral voor snelwegen terwijl u op de binnenwegen over bladeren zult rijden. Met als gevolg dat u over een spekglad wegdek rijdt, ook al heeft het niet gevroren. Dat vinden uw huidige bandjes helemaal niet leuk. Tijd voor nieuwe winterbanden aan te schaffen en waar kan dat beter dan bij technowheels.nl? Wij leveren namelijk voor vrijwel ieder merk en model die de afgelopen 15 jaar zijn verschijnen nieuwe winterbanden. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat zowel uw huidige reguliere en winterbanden de tand des tijds niet langer kunnen doorstaan? Neem dan gerust een kijkje online en schroom tevens niet om onze klantenservice een berichtje te sturen. Doorgaans weten automobilisten niet precies wat voor type banden er nodig zijn, laat staan welk merk en het beste profiel dat aansluit op hun wensen. Wij nemen de tijd om u van de juiste informatie te voorzien zodat u met een veilig gevoel de wintermaanden in kunt rijden.

Breekt de herfst aan? Denk dan eens aan onze nieuwe winterbanden

Nu vraagt u zich wellicht af wat nu eigenlijk het verschil is tussen zomerbanden en de nieuwe winterbanden waar wij de nadruk op leggen in de tekst? Natuurlijk, de naam geeft al aan voor welke seizoenen ze geschikt zijn. Maar waarom eigenlijk? Het belangrijkste verschil zit hem in het profiel van de band. Want in de zomer wilt u over de droge wegen rijden op platte banden die voldoende grip bieden op het warme wegdek. U hoeft ze ook niet zo stevig op te pompen, denk bijvoorbeeld ook eens aan de dikke brede banden van een mountainbike. Terwijl u in de maanden dat er meer water op het wegdek ligt wilt dat dit water zo snel mogelijk wordt afgevoerd door uw nieuwe winterbanden. En daar hebt u dus meer grip voor nodig. U zoekt in dat geval dus naar nieuwe winterbanden met een dieper profiel. Is uw profieldiepte van uw huidige set minder dan 4 millimeter? Dan is het absoluut de hoogste tijd voor nieuwe winterbanden. Anders bent u geheid een gevaar op de weg en dat kan nooit de bedoeling zijn. Wist u dat we naast nieuwe winterbanden ook het volgende aanbieden?

  • Banden voor het hele seizoen, zowel gebruikte als ongebruikte. De gebruikte hebben we uiteraard uitvoerig ge├»nspecteerd.
  • Naast winter- en zomerbanden voor personenwagens bieden we ook voor bedrijfswagens banden aan.
  • En wat te denken van de speciale camper- en caravanbanden? Voor diegenen die daar naar zoeken raden we het wederom aan om even online een kijkje op onze website te nemen.

U kunt niet met zomerbanden in de winter gaan rondrijden

Mocht u nog vragen hebben over de juiste nieuwe winterbanden, wat het gaat kosten, waar en hoe u ze het beste kunt opslaan in de zomermaanden of een totaal andere vraag hebben: klim in de pen en schrijf een mail of bel tijdens openingstijden met de klantenservice. U kunt met en zonder afspraak bij ons in Krimpen aan den IJssel langskomen zodat we u direct van gepast advies kunnen voorzien. Op zaterdagen bent u enkel op afspraak welkom.

Reageren is niet mogelijk