Muismatten bedrukken en uitdelen?

De personal computer is onmisbaar voor elke burger. Bij u thuis, op school, op het werk, overal komt u wel een pc tegen. Natuurlijk is de laptop ook een erg populair alternatief. Maar als u langdurig op de laptop werkt dan vindt u het waarschijnlijk wel zo prettig om er een muis aan te koppelen. Voor pc-gebruikers spreekt het al helemaal voor zichzelf dat een muis niet kan ontbreken. Wilt u daarom een origineel relatiegeschenk kopen? Bijvoorbeeld om aan uw personeel of klanten weg te geven? Gaat u dan eens muismatten bedrukken. Want muismatten bedrukken en weggeven aan kantoorpersoneel is een ideale marketingstunt. Het muismatten bedrukken kunt u natuurlijk niet zelf, tenzij u bij grote uitzondering over dergelijke printers beschikt. Dit is werk dat u beter aan de professional kunt overlaten. En dat is waar wij om de hoek kijken. Kijkt u maar eens op promoboer.nl. Want ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van relatiegeschenken en dan vooral in het bedrukken van dergelijke presentjes. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent als u muismatten wilt bedrukken met uw logo en andere bedrijfsgegevens. Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan vooral even verder want we willen u graag even uitleggen hoe u het beste kunt bestellen.

Het muismatten bedrukken is voor ons een eitje

U begrijpt dat het muismatten bedrukken voor ons één van onze dagelijkse bezigheden is. We hebben dan ook vele drukpersen waar we dit werk mee kunnen verrichten. Dat betekent dat we op grote schaal tegelijkertijd kunnen drukken en dat is maar goed ook. Want stel dat u er 1.000 bestelt, dan wilt u hier niet weken op hoeven wachten. We garanderen snelle levertijden met een gemiddelde van 5 à 7 werkdagen. Bij kleinere bestellingen duurt dit zelfs nog korter. Mocht er echt haast bij geboden zijn dan valt hier zeker over te praten. Hoe kunt u snel muismatten laten bedrukken? Als u de volgende stappen opvolgt dan bent u hier snel klaar mee:

  • Ga allereerst naar onze website toe en kies de vorm en de kleur van de matten. Ze zijn verkrijgbaar in monochrome tonen maar we hebben ook zeer kleurrijke artikelen en allerlei figuurtjes zoals kikkers en vlinders.
  • Kies dan het materiaal van de bovenzijde uit: plastic of van stof.
  • Vervolgens kiest u het materiaal van de onderzijde: leren, foam of van rubber.
  • Dan kiest u de bedrukking uit. Bijvoorbeeld een slogan, logo, bedrijfsgegevens en ga zo maar door.
  • Ten slotte bepaalt u de levertijd en kunt u de aanvraag bij ons indienen.

U ontvangt eerst een offerte en een eventuele proefdruk. Pas als u daar akkoord mee gaat zullen we de muismatten bedrukken, geheel naar uw wens.

In vier stappen rond u het bestellen af

Deze muismatten bedrukken en uitdelen binnen uw kantoor is een goed idee om uw personeel even in het zonnetje te zetten. U hoeft in dat geval niet per definitie te kiezen voor een logo of iets dergelijks. Misschien is een weekkalender handig! Dan kunt u elk jaar weer nieuwe muismatten bedrukken bij Promoboer. Het is een mooie representatie van uw bedrijf en van uw producten, zeker omdat we de muismatten kunnen bedrukken in fullcolour. Vergeet u niet om even tussen onze andere producten te kijken? Want naast de muismat vindt u hier een keur aan interessante cadeau- en kantoorartikelen die allen te bedrukken zijn. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan vindt u onze adresgegevens op de website onder het kopje “contact”. Vul het online formulier in of bel tijdens kantooruren even met onze klantenservice.

Reageren is niet mogelijk