Notaris soms noodzakelijk

ekonotaris - notaris

Er zijn heel veel dingen in je leven die je zo kunt regelen, maar sommige zaken moet je echt officieel bij een notaris vast laten leggen. Het gaat dan om officiële overeenkomsten, waarvoor een bekrachtiging door een professional noodzakelijk is. Aan wat voor soort zaken moet je dan denken? Je kunt dan denken aan:

  • het kopen van een huis
  • het afsluiten van een samenlevingscontract
  • het opstellen van een testament
  • het oprichten van een bedrijf
  • het samenvoegen van jouw onderneming met die van een ander

Al dit soort zaken dien je bij een notaris te laten registreren. Deze stelt voor jou dan de nodige papieren op en legt alles officieel voor jou vast nadat jij of jullie de papieren getekend hebben. Veel mensen klinkt dit allemaal wat kil en zakelijk in de oren, helemaal als het gaat om zaken als een samenlevingscontract. Je gaat er immers vanuit dat je nog vele jaren samen zult blijven en je wilt dit eigenlijk gewoon in goed vertrouwen tussen jullie tweeën afspreken. Maar feit is gewoon dat de overheid of belastingdienst voor bepaalde regelingen zwart op wit wil zien dat bepaalde afspraken gemaakt zijn. En die gevallen is het inschakelen van een notaris dus echt nodig.

Goed contact met notaris

Het contact met een notaris kan erg zakelijk zijn, maar aangezien je heel veel verschillende zaken bij deze persoon moet en kunt regelen, is het natuurlijk wel erg prettig als het contact niet alleen maar zakelijk is, maar ook persoonlijk. Het bespreken en vastleggen van afspraken rondom je testament, is immers wel zo prettig als dit gebeurt bij iemand met wie je bekend bent en een goede relatie hebt. Bij eKo Notaris bouwen ze graag duurzame relaties met mensen op, zodat ze weten wat er in hoofdlijnen in hun levens gebeuren en ze op een prettige manier met je zaken kunnen doen. Hoe beter jij jouw notaris kent, hoe vaker je afspraken met hem of haar hebt gehad, hoe minder vreemd het is om zaken rondom je overlijden te bespreken. En ook andere zaken bespreek je natuurlijk gemakkelijk met iemand die je vaker hebt gezien en die vaker zaken voor je notarieel heeft vastgelegd. Bij het hiervoor genoemde kantoor begrijpen ze dit en daarom zorgen zij ervoor dat jij altijd met dezelfde notaris van hun kantoor contact hebt, zodat er duurzame relaties opgebouwd kunnen worden.

Altijd welkom

Bij veel notariskantoren ben je als klant alleen echt welkom op het moment dat je iets wilt laten vastleggen. Bij eKo Notaris ligt dit anders, daar ben je op ieder moment welkom. Niet alleen bij belangrijke gebeurtenissen die vastgelegd moeten worden, maar ook tussendoor om bijvoorbeeld je testament of je statuten nog eens in te zien. Zo kun je op ieder moment bekijken wat er ook alweer precies in stond en of alles eigenlijk nog wel actueel is. Dit geeft jou de kans om een goed overzicht te houden over dergelijke zaken en om zonodig iets te veranderen op het moment dat je meent dat dit niet meer helemaal naar wens is. En het fijne is, bij deze notaris kost dit inzien geen extra geld. Het hoort gewoon bij hun levenslange service en garantie. Dit kantoor gaat dus echt langdurige relaties aan en doet altijd haar uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Sta jij voor een belangrijke gebeurtenis, die notarieel bekrachtigd moet worden? Of ben jij gewoon op zoek naar een nieuw notariskantoor om jouw belangrijke zaken aan toe te vertrouwen? Dan ben je bij eKo Notaris dus absoluut aan het juiste adres!

Reageren is niet mogelijk