Onze horeca afzuigkap

Horeca Ventilatie Shop

Ik werk inmiddels al enkele jaren in de keuken binnen de horeca. Ik heb bij verschillende restaurants gewerkt en dat altijd met veel plezier. Veel mensen die ik hierover spreek denken dat het verschrikkelijk is, maar ik vind het heerlijk. Het is leuk om mensen te bedienen en (hopelijk) lekker eten voor ze klaar te maken. En daar heb je natuurlijk de juiste spullen voor nodig. Veel dingen zijn natuurlijk logisch, pannen, goede messen, noem maar op. Andere grotere machines, daar sta je iets minder snel bij stil. Ik sta met name achter het fornuis en ondanks dat je wel iedere dag met de machines te maken hebt, denk je er niet zo snel over na wanneer ze vervangen moeten worden. Maar het is wel belangrijk dat dit op tijd gebeurd. Voor alles op het gebied van ventilatie ben je aan het juiste adres bij de Horeca Ventilatie Shop.

  • Afzuigkappen
  • Onderhoudsproducten
  • Ventilatoren

Een aantal weken geleden begaf een van onze afzuigkappen het. We wisten dat we zo snel mogelijk een nieuwe moesten hebben. Het vinden van een goede horeca afzuigkap voor ook nog eens de juiste prijs is best wel lastig en ik was dus maar wat blij dat we op de website van de Horeca Ventilatie Shop. Ze hebben een heel goed aanbod op deze website en we hadden dan ook ruim de keuze voor we onze horeca afzuigkap uitgekozen hadden. Op de website hadden we deze zo gevonden.

Snel de horeca afzuigkap in de keuken

Het was voor ons erg belangrijk dat de horeca afzuigkap niet alleen van een goede kwaliteit zou zijn, maar ook dat deze snel geleverd kon worden. En dat was zeker het geval bij deze webshop. Op het moment dat onze oude afzuigkap het begaf ben ik die avond meteen op het internet gaan kijken naar alle mogelijkheden die er waren op dit gebied. En ik was maar wat blij dat ik snel op de website van de Horeca Ventilatie Shop terecht kwam. Hier vond ik namelijk direct waar ik naar op zoek was en dat ook nog eens voor een redelijke prijs. Ik was er ergens nog een beetje bang voor dat het een tijdje zou duren voordat ik het zou ontvangen, maar dit was dus absoluut niet het geval. Het was ook wel heel erg prettig dat we de horeca afzuigkap ook konden laten installeren. Ik zag het al helemaal gebeuren dat ik dit zelf moest doen en dat het mis zou gaan. Dat is natuurlijk het laatste waar ik op zat te wachten. Wat ik wilde was om weer zo snel mogelijk met de nieuwe horeca afzuigkap aan de slag te kunnen gaan. Dankzij de toegevoegde montage was dit allemaal zo geregeld.

Weinig onderhoud is wel zo fijn

Nadat de horeca afzuigkap afgeleverd en ge├»nstalleerd was werd het natuurlijk tijd om deze in gebruik te nemen. Vanaf het eerste moment beviel de horeca afzuigkap heel erg goed. Hij voldeed aan alle eisen die we eraan stellen en het was ook wel heel erg prettig om tijdens de montage te horen dat er helemaal niet zoveel onderhoud voor nodig was om het apparaat toch in optimale conditie te behouden. We wilden natuurlijk niet dat dit apparaat binnen de kortste keren ermee op zou houden. De verwachte levensduur van het apparaat is echter heel erg goed en daarnaast hebben we natuurlijk ook nog garantie. Zelfs als er in de eerste periode iets mis mee gaat, dan kunnen we daar gelukkig iets aan laten doen. En dat is wel zo prettig!┬áLees meer…

Reageren is niet mogelijk