Onze textielframes brengen sfeer op uw kantoor

“De textielframes van cubord.com zijn direct herkenbaar. Want wij maken textielframes met zorg en geheel op maat. Wilt u bijvoorbeeld het frame van aluminium of toch van een ander metaal laten maken? En wilt u dat de gekozen afbeelding verlicht wordt? We bouwen er sfeervolle Led verlichting in zodat u de textielframes in de ochtend of aan het einde van de middag kunt aanzetten waarmee u een opvallende plek aan de muur kunt creëren. Hang ze op in de kantoorruimte, de wachtruimte, de kantine of elders in het gebouw en kijk er zo nu en dan op. De hele dag op kantoor werken is immers behoorlijk vermoeiend. Ga af en toe eens een rondje lopen en verwen uw ogen met de opdruk van onze textielframes. Wat u dan ook wilt, of het nu gaat om een teamfoto of een overzichtsfoto van de stad waarin uw bedrijf is gevestigd, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Bij Cubord staat een persoonlijke benadering beslist centraal. Wij willen namelijk dat u met een goed gevoel onze website verlaat, ook al hebt u nog niet eens een bestelling geplaatst. Naast kantoren zullen ook showrooms, jaarbeurzen, winkels en zelfs de kale muren van het magazijn baat hebben bij een opvrolijking in de vorm van onze textielframes. Keer op keer bewijzen ze hun esthetische nut dus het is de investering meer dan waard. Reken er namelijk maar op dat bezoekers er nog lang over zullen napraten en wellicht ook willen investeren in één van onze prachtige producten.

Grote doosletters tegen de muren? Bij Cubord bent u ook dan aan het juiste adres

U kunt ze wel, doosletters. Het is de manier om uw bedrijf kenbaar te maken aan passanten, bezoekers, klanten, vertegenwoordigers en sollicitanten. Wederom zult u bij Cubord alle gewenste type doosletters kunnen vinden voor aan de muur. Doorgaans brengt men doosletters aan de buitenzijde van de muur aan, maar mocht u een grote hal hebben dan zullen ze ook daar zeker niet misstaan. Spel uw bedrijfsnaam en/of de plaats waar het bedrijf is gevestigd. Liever andere informatie spellen met de doosletters? Uiteraard doen we ook daar beslist niet moeilijk over. Ook in het geval van de doosletters bevelen we het u aan om een stapje verder te gaan dan de concurrent. En dat doet u door deze letters te verlichten. Dat hoeft u vanzelfsprekend niet zelf te doen, dit hoort simpelweg bij ons werk:

  • Zo zullen alle verlichte letters worden voorzien van LED verlichting.
  • Wij hebben hiervoor gekozen omdat dit type verlichting duurzaam en energiezuinig is. Daarnaast komen er geen gevaarlijke stoffen vrij en dat is in deze moderne tijden een groot goed.
  • Voor zowel het ontwerpen, produceren als het monteren staan wij voor u klaar. Wij ontlasten u aldus compleet en dat betekent dat u zich rustig kunt richten op andere belangrijke zaken binnen uw eigen bedrijf.

Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Kijk dan eens bij deze categorie op onze site en vergeet niet om even verder te kijken want u kunt ook bij ons terecht als u zoekt naar andere tijdelijke dan wel permanente vormen van buiten- en binnenreclame waaronder gevelreclame.

Hebt u nog enkele vragen? Klim dan in de pen!

U kunt ons natuurlijk op diverse manieren even een bericht sturen. Bel of mail of maak gebruik van het contactformulier. Onze klantenservice staat tijdens kantooruren voor u klaar. Wilt u liever even langskomen? We nodigen u op afspraak van harte uit bij ons op kantoor in Rotterdam. Vergeet u zich niet in te schrijven voor de nieuwsbrief?”

Reageren is niet mogelijk