Passen serres bij alle huizen?

Iedereen heeft natuurlijk zo zijn of haar eigen voorkeuren wat betreft huizen. Maar veel mensen kijken altijd een beetje jaloers naar woningen met serres. Herken jij dit? Dan heb je er misschien ook al wel eens over nagedacht om bij je eigen huis een dergelijke aanbouw te laten maken. Maar passen serres wel bij alle soorten woningen? Je wilt immers wel dat het een mooi geheel vormt, het moet niet overduidelijk zijn dat dit deel van je woning er later nog aan vastgemaakt is. Als jij een dergelijke aanbouw wilt en je wilt zeker zijn van een mooi resultaat, dan doe je er goed aan contact op te nemen met Ter Huurne.

Voordelen van serres

Waarom is een dergelijke aanbouw nu bij zoveel mensen in trek? In de eerste plaats omdat het gewoon heel veel licht in je woning geeft. Door de glazen wanden en het glazen dak, is het een ruimte die baadt in het daglicht. Dat is prettig, want veel daglicht is goed voor ons humeur. Dat is al één reden waarom serres zoveel mensen aanspreken. Een andere reden is dat je zo veel meer kunt genieten van je tuin. In Nederland is het weer niet vaak zo dat je aangenaam buiten kunt zitten, alleen in de zomer is dit eigenlijk een optie. Door de glazen wanden van serres, voelt het eigenlijk bijna alsof je buiten zit. Zo krijg je de wisseling van de seizoenen goed mee en kun je ieder seizoen genieten van jouw tuin. Daarnaast is een voordeel van ieder soort aanbouw natuurlijk dat het oppervlak van je woning groter wordt, je krijgt er een complete extra kamer bij. Dat is niet alleen voor jouzelf fijn, het zorgt er ook voor dat je huis een hogere waarde heeft als je deze wilt verkopen. Al deze punten zorgen ervoor dat serres bij veel mensen in trek zijn.

Bij iedere woning

Als zoveel mensen enthousiast zijn over serres, waarom worden deze dan niet vaker aangebouwd? Dat heeft vaak te maken met het idee dat dit niet zou passen bij het huis. Maar als je voor deze aanbouw naar Ter Huurne gaat, dan is het eigenlijk altijd mogelijk om een geschikte oplossing te vinden. Doordat zij het gehele productieproces in eigen hand hebben, kunnen zij ervoor zorgen dat:

  • de serre past bij de stijl van de woning
  • de aanbouw precies op maat is
  • het helemaal voldoet aan de wensen die jij hebt

Zo zal het lijken alsof het altijd al een onderdeel van jouw huis is geweest, het zal er perfect op aansluiten. Ter Huurne ontwerpt alle serres die zij plaatsen zelf, zo kunnen ze al jouw wensen meenemen in het ontwerp en ervoor zorgen dat het precies aansluit bij de woning. Zij werken met aluminiumprofielen die je in iedere gewenste kleur kunt laten spuiten. In principe gebruiken zij daarnaast voor hun serres HR++ veiligheidsglas, maar er kan ook gekozen worden voor zon- en warmtewerende beglazing of triple beglazing met een zeer hoge isolatiewaarde. Zij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden die zij in jouw specifieke situatie kunnen bieden!

Reageren is niet mogelijk