Recreatiewoningen

Het bouwen van recreatiewoningen kunt u overlaten aan Bouw en Handelsmaatschappij Poppink. Voor u kunnen ze een prachtige huis neerzetten op de locatie naar uw keuze waar u in uw vrije tijd gaat doorbrengen. Met dit bouwbedrijf is het hele traject van begin tot eind te doorlopen. Dit bouwbedrijf kan u adviseren en begeleiden met uw wensen over uw droomhuis. Mogelijk dat u vol zit met ideeën, maar niet weet hoe deze op papier te krijgen. De adviseurs van Poppink inventariseren samen met u de kenmerken die niet mogen ontbreken aan uw vakantiehuis. Dit gaan zij verwerken in een ontwerp, die vervolgens weer aan u voorgelegd wordt. Mocht u nog niet weten wat voor stijl u wilt? Of bent u er niet over uit hoe het dak of de ramen eruit moeten zien? Geen paniek, Poppink is ervaren in het ontwerpen en bouwen van allerlei soorten woningen. Ook recreatiewoningen behoren tot hun portfolio. Samen met de beste specialisten wordt er een ontwerp op papier gezet wat uiteindelijk op een kavel terecht zal komen waar u uw vakanties gaat doorbrengen. Zet daarom uw droom niet meer opzij. Kijk op de website poppink.nl voor meer informatie over hun werkwijze en voorbeelden van de door hun gebouwde recreatiewoningen.

Recreatiewoningen, laat u inspireren

Op de website poppink.nl worden drie voorbeelden van recreatiewoningen getoond. Allemaal zijn ze voorzien van een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer met toilet en douche. De indeling zal per ontwerp verschillen. Naast een afbeelding staan er ook tekeningen en afbeeldingen bij die de indruk completer moeten maken. De volgende informatie wordt er bij gegeven:

  • Foto
  • Plattegrond
  • Gevels
  • Varianten
  • Documentatie

Al deze informatie moet een goede impressie geven van het huis wat Poppink voor u gaat bouwen. Indien u helemaal zelf een ontwerp in elkaar wilt zetten, dan is dat uiteraard te bespreken. De specialisten van Poppink horen graag uw ideeën en kijken samen met u hoe zij deze zo optimaal mogelijk kunnen realiseren. Zij begrijpen dat dit proces weloverwogen doorlopen moet worden en hier krijgt u alle begeleiding bij. In de volgende stappen gaat u met hun de bouw van uw recreatiehuis aan:

  • Advies: uw wensen en eisen worden besproken in een kennismakingsgesprek. Als deze voor u niet duidelijk zijn, dan hebben zij ontwerpen klaarliggen die als inspiratie kunnen dienen.
  • Ontwerp: aan de hand van het kennismakingsgesprek wordt een offerte opgesteld. Verandert u van gedachte? Dat is geen probleem, de offerte passen zij voor u aan zodat het huis helemaal naar uw zin wordt. Zodra de offerte voor u akkoord is, dan volgt het ontwerp. Het bouwbedrijf zet uw wensen om op papier. Uw huis komt nog meer tot leven in de ontwerpfase.
  • Bouw: zodra het ontwerp definitief is en de bouwaanvraag is gedaan, dan kan de bouw beginnen. Gedurende de bouw houdt u nauw contact met uw persoonlijke contactpersoon van Poppink.

Welke fase u ook doorloopt, u kunt rekenen op de deskundigheid en flexibiliteit op het gebied van recreatiewoningen van Poppink.

Optimale bouwkwaliteit

Poppink is in staat tegen een scherp tarief recreatiewoningen te bouwen. Allemaal beschikken ze over de goede kwaliteit en worden ze gebouwd met de Woningborg-garantie. Al jarenlang zijn zij ervaren in het bouwen van eigen woningen waaronder recreatiewoningen. De afgelopen vijftig jaar hebben zij duizenden woningen voor diverse klanten ontworpen en gebouwd. Het bouwen van recreatiewoningen behoort al jarenlang tot hun specialisme. Dit kunt u dus met een gerust hart aan hun toevertrouwen. Ook als u weinig weet over het bouwen van recreatiewoningen en alle vergunningen die hier bij horen, dan kunt u bij Poppink terecht. Zij kunnen u bij iedere stap bijstaan om uw huis met kwaliteit op te leveren.

Reageren is niet mogelijk