Rookmelder kopen?

Bent u opzoek naar een betrouwbare en goed werkende rookmelder? Bij allesveilig kunt u rookmelders bestellen tegen scherpe prijzen. Wij onderscheiden ons van andere websites door onze super snelle levering. Elke rookmelder die u in ons assortiment tegen komt is direct uit voorraad leverbaar en voldoet daarnaast ook aan de aller hoogste kwaliteitsstandaarden en de Europese norm EN 14604. Op deze manier bent u bij de aankoop van een rookmelder bij allesveilig  Verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit en een zeer grote betrouwbaarheid. Door een rookmelder te kopen kunt u zich beschermen tegen dood door verstikking wanneer er brand uitbreekt in het gebouw waar u zich bevindt. Een brandmelder waarschuwt u namelijk op tijd wanneer er rookontwikkeling plaatsvindt binnen het gebouw. Wij raden u aan om meerdere rookmelders in uw huis te installeren, zodat het alarmsignaal over in het huis te horen is. Een rookmelder is een praktisch en relatief zeer goedkoop hulpmiddel en zorgt ervoor dat u zichzelf en uw gezin op tijd in veiligheid kunt brengen wanneer er sprake is van brand in uw woning. 

Types rookmelders

allesveilig biedt erg veel verschillende rookmelders aan. Wij bieden bijvoorbeeld onder andere rookmelders aan met een alkaline batterij welke vervangbaar is. Dit is een zeer goedkope oplossing voor het beveiligen van uw woning. Een nadeel aan dit type rookmelder is dat u elk jaar de batterij dient te vervangen. Een duurzamere oplossing voor het beveiligen van uw woning is om te kiezen voor een rookmelder met lithium batterij. Bij dit type melder hoeft u de batterij tijdens de levensduur van de rookmelder nooit te vervangen. Producten die u op de website van allesveilig vindt zijn:

  • Alkaline batterij rookmelders
  • Lithium batterij rookmelders
  • Draadloos koppelbare batterij rookmelders
  • 230v alkaline back-up rookmelders
  • 230v lithium back-up rookmelders
  • 230v draadloos koppelbare rookmelders
  • Accessoires voor diverse typen rookmelders

In woningen die later gebouwd zijn dan het jaar 2003 hangen vaak rookmelders die zijn aangesloten op 230v netstroom. Deze melders zijn vaak via bedrading aan elkaar gekoppeld en voorzien van een vervangbare of duurzame batterij. Rookmelders hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 10 jaar. Dit betekent dat u alle rookmelders in uw huis elke tien jaar dient te vervangen. Vaak kunt u de bestaande montagevoet en de al aanwezige aansluiting voor de bedrading gewoon hergebruiken. 

Brandmelders die draadloos koppelbaar zijn

Bent u zeer specifiek op zoek naar rookmelders die draadloos koppelbaar zijn? Bij allesveilig hebben wij diverse rookmelders van dit type in het assortiment. Communicatie tussen de afzonderlijkje melders die u in uw huis heeft geplaatst verloopt bij dit type rookmelder via de 868 security frequentie, welke ongevoelig is voor interventie van andere draadloze apparaten in uw woning. Bij kamerverhuur of in studentenhuizen dient u zich te houden aan de hiervoor opgestelde wettelijke eisen welke vastgelegd zijn in de NEN2555. Indien er bij een bestaande woning geen mogelijkheid is om een oranje koppeldraad te trekken, kunt u dit probleem oplossing door rookmelders te bestellen welke met elkaar verbonden zijn door middel van een sterke draadloze montagevoet. Bij allesveilig kunt u de perfecte en goedgekeurde rookmelders op stroom kopen van vele diverse bekende merken.

Reageren is niet mogelijk