Rugo de specialist in bestemmingen transport

Transport Bestemmingen - RUGO Logistics BV

Rugo Logistics BV is gespecialiseerd in internationaal transport en logistiek van en naar Noord, Oost & Centraal Europa. Dit wordt ook wel bestemmingen transport genoemd. Ze zijn gevestigd in Denekamp. In de afgelopen jaren hebben ze de dienstverlening uitgebreid omdat de vraag toenam. Zo beschikken ze nu over een reikwijdte van 30 landen in Noord, Oost, en Centraal-Europa. Het maakt ook niet uit in welke richting u goederen, ofwel bestemmingen transport, wil laten voeren. Ze bieden namelijk transport aan van en naar Polen, Turkije, Rusland en zelfs naar Scandinavië. Op de website van Rugo bieden ze een helder overzicht van alle landen waar ze van en naar transport regelen met de bijbehorende levertijd. Een kleine greep aan landen met bijbehorend levertijd ofwel transittijd ziet er als volgt uit:

  • Bulgarije (5-6 dagen)
  • Denemarken (1-3 dagen)
  • Engeland (1-3 dagen)
  • Estland (3-5 dagen)
  • Finland (2-5 dagen)

De lijst is eindeloos lang. Dat zegt iets over de betrouwbaarheid van Rugo. Het voordeel is dat ze in alle landen hun eigen partners hebben met een eigen terminal waarop het bestemmingen transport aankomt. Alle logistieke diensten worden daar direct verzorgd. De mogelijkheden zijn om de zendingen alleen in te klaren of om de goederen daar ook direct op te slaan. De partners waarmee ze samenwerken zijn zeer accuraat en werken snel en efficiënt. Ze nemen direct contact met u op om de hele inklaringsprocedure te doorlopen. Op deze manier wordt voorkomen dat de zendingen vertraging oplopen. We werken alleen met partners die de terminals goed bewaken. Zodat u bestemmingen transport niet alleen veilig arriveert maar ook 24 uur bewaakt wordt en geopend is.

Bestemmingen transport

Sinds november 2000 hebben ze hun logistieke activiteiten uitgebreid naar Oost-Europa zoals Roemenië, Bulgarije, Hongarije, Tsjechie, Slowakije en voormalig Joegoslavië. Bij Rugo hebben ze ook veel ervaring met de Scandinavische landen, want daar werken ze ook al een ruime tijd mee samen. Indien je op zoek bent naar een complete lijst van alle bestemmingen raad ik je aan even naar de website te gaan: www.rugo.nl. Het is ook mogelijk om bestemmingen transport te laten verlopen via meerdere landen. Zo kan het natuurlijk zijn dat u een grote verzending naar Oost-Europa wilt laten transporteren. De goederen momenten wellicht verspreid worden in Hongarije, Estland, Bulgarije en Macedonië. We kunnen dan een bestemmingen transport regelen naar alle vier de landen. De aankomsttijd is wellicht anders.  Zo kan Rugo in Macedonië leveren in 5-6 dagen terwijl in Hongarije de pakketten al kunnen arriveren binnen 3-4 dagen. Ze richten zich erop om de beste service te leveren. Ze leveren maatwerk voor alle klanten, dus neem vooral contact met ze op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bestemmingen transport. Ze weten als geen ander dat logistiek een vaak vergeten onderwerp is binnen bedrijven en ook een onderwerp dat onderschat wordt. Het is niet de kern prioriteit voor de meeste bedrijven omdat je je als bedrijf wilt richten op je kernactiviteit. En dit is nu exact de kernactiviteit van Rugo. Je kan met een gerust hart je bestemmingen transport uit handen geven en het overlaten aan Rugo.

Contact

Via het contactformulier op de website kun je contact opnemen. Ook staat er een telefoonnummer vermeld, dus indien je de voorkeur geeft aan direct persoonlijk contact, bel dan met: 0031 541 294 984. Je kan ook altijd even mailen met info@rugo.nl. Het bezoekadres is Marconiweg 3 in Denekamp. Ze bieden de oplossing voor elke vorm van transport in ruim 30 landen en denken met je mee. Voor bedrijven is een betrouwbare organisatie die het transport op zich kan nemen onmisbaar en dit is waar Rugo voor staat. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk