Snel weer je huis in dankzij de sleutelservice van 5starsleutelservice.nl

Het is uiteraard erg belangrijk om je huis goed af te sluiten als je de woning verlaat. Zelf als je thuis bent is het belangrijk dat je de deuren op slot doet. Als je slaapt op de bovenverdieping, dan is het immers geen probleem voor inbrekers om de benedenverdieping leeg te roven. Daarom zijn goede sloten voor elke woning erg belangrijk, want je weet nooit wie van plan is om je huis binnen te breken. Dus het is beter om het de potentiele inbrekers niet te gemakkelijk te maken. Omdat je de deuren dus voorziet van goede sloten, kan het ook gebeuren dat je zelf niet meer in je huis kunt komen. Sloten moeten immers open gemaakt worden met sleutels en sleutels zijn objecten die je gemakkelijk kwijt kunt raken. Tevens kan het gebeuren dat je precies weet waar de sleutel is, maar dat je toch niet je huis binnen kunt komen omdat de sleutel nou net binnen in je woning ligt. Het komt vaak genoeg voor dat men in de haast de deur achter zich dicht trekken en op het moment dat de deur in het slot valt realiseren ze zich dat de sleutel nog binnen ligt. Wat moet je dan doen? Als je geluk hebt, dan heb je een partner die ook een sleutel heeft. Maar als je de enige bewoner bent, dan ligt de reservesleutel ook vaak binnen in het huis. In zulke gevallen heb je sleutelservice nodig. 5 Star sleutelservice kan je bijvoorbeeld snel helpen om je huis weer in te komen. Mocht het slot open gebroken moeten worden, dan kunnen zij je natuurlijk ook voorzien van een nieuw slot. Je kunt altijd van de sleutelservice gebruik maken als je bent buitengesloten. Soms heb je de sleutel binnen laten liggen, maar het kan ook gebeuren dat de sleutel afbreekt. Oude roestige sleutels zijn soms metaal moe. Het is dan wachten op het moment dat de sleutel afbreekt en dat gebeurt vaak net als de sleutel in het slot zit. Ook al heb je dan een reserve sleutel, daar heb je dan natuurlijk niets aan. Dus het beste wat je kunt doen is de hulp in schakelen van de sleutelservice.

Wanneer kun je gebruik maken van de sleutelservice?

Hierboven is al kort besproken in welke situaties je gebruik kunt maken van de sleutelservice. Maar de sleutelservice kan in meer situaties van pas komen. De 5 star sleutelservice is een spoedservice waar je 24 uur gebruik van kunt maken. De service die je krijgt is het schadevrij openen van deuren wanneer je bijvoorbeeld bent buitengesloten. Maar als er ingebroken is en als sloten geforceerd zijn, ook dan kun je de hulp inschakelen van 5 star sleutelservice. De professionals zorgen ervoor dat je deur weer goed kunt sluiten en dat je deze ook weer op slot kunt doen. Verder herstellen zij eventuele inbraakschade en dat allemaal binnen een zeer kort tijdsbestek. Vaak is alles binnen 24 uur weer zoals het was. Het is immers niet voor niets een spoedservice.

Het SKG keurmerk

Een goed slot dat heeft bewezen dat het inbrekers buiten kan houden is voorzien van een SKG keurmerk. Hoe beter het slot, hoe meer sterren. Je kunt sloten krijgen in 3 verschillende categorie├źn, namelijk:

  • 1 ster: Standaard inbraak werend
  • 2 sterren: zwaar inbraak werend
  • 3 sterren: extra zwaar inbraak werend

Dus als je een slot nodig hebt voor een normale woning, dan is 1 ster voldoende. Wil je een woning met heel veel kostbaarheden beveiligen, dan kun je beter voor sloten kiezen met 3 sterren. Lees meer

Reageren is niet mogelijk