Snelle en groene reparatie via Autoschade Hengelo

De uitvinding van de auto is heel belangrijk geweest voor de mensheid. Zonder auto waren we immers een stuk minder mobiel. Nu kunnen we overal naar toe door simpelweg in de auto te stappen. Een tripje naar de supermarkt of de Spaanse zon, het is mogelijk met de auto. Van A naar B was nog nooit zo gemakkelijk. Om je een indruk te geven kun je denken aan de Route 66 in de Verenigde Staten. Je kon vroeger via deze weg eenvoudig met de auto van de westkust naar de Chicago rijden. De route was maar liefst 3940 km lang. Voordat de auto was uitgevonden moest je dus met paard en wagen reizen. Een trip die met de auto via de Route 66 een paar dagen duurt, duurde in de tijden voordat de auto was uitgevonden soms wel een paar jaar. Daarna konden mensen met de trein, maar het is wel zo fijn als je met de auto kunt. De auto is dus een godsgeschenk, want we zijn veel mobieler dankzij de auto. Helaas kan de auto wel eens kuren vertonen. Voor ons gebit moeten we om het half jaar naar de tandarts om te kijken of alles nog in orde is. De auto moet elk jaar worden gekeurd, want je moet wel zeker weten of alles nog in orde is. Je wilt niet tijdens een tripje naar de Spaanse zon opeens halverwege met autopech te maken krijgen. Dus het is altijd fijn als je een garage in de buurt hebt waar je terecht kunt voor keuringen en reparaties. Woon je in (de buurt van) Hengelo, dan kun je terecht bij Autoschade Nijland Hengelo of gewoonweg Autoschade Hengelo. Mocht je je auto willen laten keuren voor de APK, dan kun je je auto altijd naar Autoschade Hengelo brengen. Als je iets wilt laten repareren, dan ben je bij Autoschade Hengelo uiteraard ook aan het juiste adres. De professionals doen er alles aan om de reparaties zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Mocht het echter een grote klus zijn waar men toch wel een paar dagen mee bezig is, dan kun je uiteraard altijd gebruik maken van vervangend vervoer. De auto is immers heel belangrijk voor onze mobiliteit en dus kunnen we ook niet zonder auto. Dat weten ze bij Autoschade Hengelo maar al te goed en daarom kun je hier altijd gebruik maken van vervangend vervoer zolang men bezig is met de reparatie. Meer weten? Kom dan snel eens langs op de website van autoschadenijland.nl.

Wat kan ik verwachten van Autoschade Hengelo?

Mocht je in zee gaan met Autoschade Hengelo, dan kun je natuurlijk verschillende diensten verwachten. Hieronder vind je enkele van die diensten.

  • Autoschade Hengelo regelt alles met je verzekering.
  • Je kunt altijd gratis gebruik maken van vervangend vervoer
  • Autoschade Hengelo voldoet aan de strengste milieueisen
  • 24 uur service
  • Gedeeltelijk of geheel verval van eigen risico
  • Groen schade herstel (milieubewust repareren)
  • 7 jaar garantie op herstelde schade
  • Airco service

Kom langs of maak een afspraak

Mocht je langs willen komen, dan kun je natuurlijk altijd naar de garage toerijden. Je vindt Autoschade Hengelo aan het Bartelinkslaantje 12 in Hengelo. Wil je liever eerst een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook. Je vind op de website een emailadres en je kunt uiteraard ook gewoon even bellen. Dat laatste is wel zo snel natuurlijk. Mocht je een vraag hebben over het één of ander, dan kun je ook altijd contact opnemen. De professionals zijn altijd bereid om je te voorzien van de nodige antwoorden.

Reageren is niet mogelijk