Spandoeken maken

despandoekgigant - spandoeken maken

Wil jij mensen snel ergens van op de hoogte stellen of hun aandacht trekken? Dan is een spandoek daarvoor natuurlijk ideaal. Je kunt zelf spandoeken maken en daarmee aandacht vragen voor heel veel verschillende zaken. Een leuke actie is het natuurlijk om een dergelijk doek op te hangen bij een huis als iemand een bepaalde leeftijd bereikt heeft. Bijvoorbeeld een exemplaar met de tekst ‘Abraham’ of ‘Halve Abraham’ er op. Ook als iemand een tijd op reis is geweest en deze persoon komt weer thuis, kun je door spandoeken maken het welkom extra groot maken. Combineer jij je spandoek met de tekst ‘welkom thuis’ bijvoorbeeld met wat ballonnen, dan zal dat natuurlijk een heel erg warm welkom zijn. Maar er zijn ook heel andere redenen om spandoeken te gebruiken, bijvoorbeeld voor evenementen. Hang een spandoek op bij een plek waar veel verkeer langskomt, met daarop een tekst van je evenement en de datum. Dit is een heel eenvoudige en voordelige manier om reclame te maken voor je evenement. En houdt jouw vereniging, school of andere locatie bijvoorbeeld een open huis, dan kun je dat op deze manier natuurlijk ook heel eenvoudig aan het publiek duidelijk maken. Het mag dus duidelijk zijn dat je om heel veel verschillende redenen spandoeken maken kunt.

Hoe spandoeken maken?

Als je denkt aan zelf spandoeken maken, dan zal het eerste wat in je opkomt waarschijnlijk zijn dat je dan zelf met verf of stiften en oude lakens aan de slag moet gaan. En uiteraard is dat een prima optie! Het geeft je de kans om je creatief helemaal uit te leven en er iets persoonlijks van te maken. Maar als jij wilt dat anderen het ook goed kunnen lezen en dat het doek echt opvalt, dan kan het verstandiger zijn om dit proces uit handen te geven aan een specialist. Deze kan spandoeken maken die er fantastisch uitzien en die goed leesbaar zijn, ook van een grotere afstand, doordat de kleuren helderder zijn en goed zijn afgedrukt. Betekent dit dat jij creatief gezien niets in te brengen hebt? Zeker niet! Als je gebruik maakt van de diensten van De Spandoekgigant heb je het ontwerpproces gewoon zelf in de hand en kun je dus spandoeken maken naar je eigen stijl en met je eigen tekst. Het ziet er alleen heel veel mooier, duidelijker en professioneler uit dan wanneer je zelf aan het knutselen gaat.

De Spandoekgigant maakt ontwerpen gemakkelijk

Hoe gaat spandoeken maken via De Spandoekgigant nu in het werk? Je doorloopt op hun website een aantal verschillende stappen waarbij je een keuze maakt uit:

  • een van de aangeboden maten of een maat naar jouw voorkeur
  • het soort materiaal waarvan het doek gemaakt moet worden
  • enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking
  • manier van afwerken
  • de levertijd, met keuze uit standaard, snel of spoed

Heb je dat allemaal gekozen, dan kun je het ontwerp voor de spandoeken maken. Je kunt daarbij een geheel eigen ontwerp uploaden, wat dan op het doek afgedrukt zal worden, maar je kunt ook gebruik maken van hun thema ontwerpen en van hun fotobibliotheek. Je kiest dan die afbeeldingen die jij er op wilt hebben en stelt een tekst samen. Uiteraard kun je zelf een lettertype, lettergrootte en kleur uitkiezen. Zo heb je dus heel veel verschillende mogelijkheden en ook als je zelf niet zo creatief bent en goed bent in het verzinnen van een mooi ontwerp kun je op deze manier toch een mooi spandoek maken. De Spandoekgigant maakt zelf spandoeken maken dus voor iedereen mogelijk en dat tegen gunstige prijzen!

Reageren is niet mogelijk